Biografie

Als 4 partygangers uit Utrecht brengen we elektronische House-, Hiphop en Top40-hitjes
met een accordeon, altsaxofoon, cajon en akoestische gitaar. Waar een DJ gebruik maakt
van een mengtafel en grote boxen, mixen wij onze instrumenten met boordevol
energie, enthousiasme en instrumentale uitdagingen! Begonnen op straat trekken
we momenteel als professioneel tentafbrekers door het land. Zo brengen we Mooi Weer Op Straat, huwelijksfeesten, studentenfeesten, festivals, en andere evenementen.

1

Naam: Jorik de Heij 
Leeftijd: 24 
Positie: Saxofoon/Vocals
Muzikale helden: Kyteman, Typhoon, Chef’ Special, Snarky Puppy
Favoriete nummer: Wake Me Up
Leukste optreden tot nu toe: OEROL

Jorik vult het feest in met dikke solo’s waar menig dame bang van wordt. Toeteren en entertainen is hetgeen waar hij zich het allerliefste mee bezig houdt. Naast Mooi Weer Op Straat is Jorik gastartiest bij verschillende DJ’s, rockbands en theaterproducties. Boodschappen doet hij het liefste bij de ALDI, want daar heb je ”Sun Rice”-koekjes. Hij is heer en meester in ‘gezelschapsspelletjes’ (zolang hij wint).

2

Naam: Twan Kuijper 
Leeftijd: 25 
Positie: Accordeon/Vocals 
Muzikale helden: Youngblood Brass Band, Lamme Frans 
Favoriete nummer: Fireball 
Leukste optreden tot nu toe: Neude Koningsnacht

Twan gaat bij een optreden pas weg als het feestgedruis het dak figuurlijk naar beneden heeft gehaald. Menig publiek verwacht een setje havenmuziek als ze zijn instrument zien, maar als hij hun hip-hop en house-nummers ten gehore knalt, barst het feest meteen los! Naast Mooi Weer Op Straat maakt Twan muziek met 2 dweilorkesten en een coverband. Met stappen in Utrecht, een koude Jupiler of Hertog-Jan, reizen naar Afrika en een goede film in de bioscoop komt hij zijn studie wel door.

Naam: Sam Haug 3
Leeftijd: 23   
Posite: Cajon/Vocals
Muzikale helden: The Beatles, Cat Empire
Favoriete nummer: Uptown Funk!
Leukste optreden tot nu toe: Op straat!

Sam ramt alles bij elkaar en iedereen wilt altijd aan zijn instrument zitten! De strakke heartbeat van de band die als enige tot 4 kan tellen. Eigenlijk is hij een pianist/gitarist/saxofonist/neusfluittist maar hier kun je helaas niet zo hard op rammen. Hij is een echte familieman en heeft als componist al 2 monsterhits op zijn naam staan. Op een vrije dag speelt hij graag een “potje FIFA” tegen Jorik, want dan is de kans op winnen gegarandeerd.

Naam: Kasper van4 Dijk 
Leeftijd: 26  
Positie: Gitaar/Vocal
Muzikale helden: Zero 7, Radiohead, Andy McKee 
Favoriete nummer: Sweet Dreams 
Leukste optreden tot nu toe: UIT-week 

Kasper verblindt het publiek onmiddellijk met zijn stralende lach! Als gitarist combineert hij ritme en harmonie en breekt hij af en toe zijn gevoelige snaren. Bij slecht weer op straat leest hij graag een goed boek of speelt hij contrabas. Ook heeft hij lichtgevende ballen, waarmee hij supergoed kan jongleren!

5

Naam: Rik Wilbrink
Leeftijd: <onbekend> 
Positie: Laptop/Telefoon/Ukulele
Muzikale helden: Acda & De Munnik, Robbie Williams 
Favoriete nummer: 42 
Leukste optreden tot nu toe: Het allereerste optreden van MWOS 

Rik zorgt ervoor dat de jongens van Mooi Weer Op Straat daadwerkelijk op de juiste plek en het juiste tijdstip aankomen. Bel je MWOS, dan bel je met Rik. Onder het motto “nooit geschoten = altijd mis”, krijgt Rik het vaak voor elkaar. Hij is moeilijk Van Slag te brengen en zou stiekem ook wel eens op het podium willen staan.