Media & Bio

Aanschouw... Mooi Weer Op Straat!

Jorik de Hey Mooi Weer op Straat

Naam: Jorik de Heij
Leeftijd: 24
Positie: Saxofoon/Vocals
Muzikale helden: Kyteman, Typhoon, Chef’ Special, Snarky Puppy
Favoriete nummer: Wake Me Up
Leukste optreden tot nu toe: OEROL

Jorik vult het feest met dikke solo’s waar menig dame bang van wordt. Toeteren en entertainen is waar hij zich het allerliefste mee bezig houdt. Naast Mooi Weer Op Straat is Jorik (gast)artiest bij verschillende DJ’s, bands en theaterproducties. Boodschappen doet hij het liefste bij de ALDI, want daar heb je ”Sun Rice”-koekjes. Hij is heer en meester in ‘gezelschapsspelletjes’ (zolang hij wint).

Kasper Mooi Weer op Straat

Naam: Kasper van Dijk 
Leeftijd:
26
Positie: Gitaar/Vocals 
Muzikale helden:
Zero 7, Radiohead, Andy McKee 
Favoriete nummer:
Sweet Dreams 
Leukste optreden tot nu toe:
UIT-week

Kasper verblindt het publiek onmiddellijk met zijn stralende lach! Als gitarist combineert hij ritme en harmonie en breekt hij af en toe zijn gevoelige snaren. Bij slecht weer op straat leest hij graag een goed boek of speelt hij contrabas. Ook heeft hij lichtgevende ballen, waarmee hij supergoed kan jongleren!

Sam Haug Mooi Weer op Straat

Naam: Sam Haug
Leeftijd: 23
Posite: Cajon/Vocals
Muzikale helden: The Beatles, Cat Empire
Favoriete nummer: Uptown Funk!
Leukste optreden tot nu toe: Op straat!

Sam ramt alles bij elkaar en iedereen wilt altijd aan zijn instrument zitten! De strakke heartbeat van de band die als enige tot 4 kan tellen. Eigenlijk is hij een pianist/gitarist/saxofonist/neusfluittist maar hier kun je helaas niet zo hard op rammen. Hij is een echte familieman en heeft als componist al 2 monsterhits op zijn naam staan. Op een vrije dag speelt hij graag een “potje FIFA” tegen Jorik, want dan is de kans op winnen gegarandeerd.