Een bericht op maat voor jou!

We hebben jouw geanonimiseerde gepersonaliseerd bericht kunnen samenstellen na aanschaf van jouw Mooi Weer Op Straat album. Hier volgt een uitleg hoe dat bericht met geavanceerde algoritmes tot stand is gekomen.

Direct naar: Disclaimer

Geanonimiseerd maar persoonlijk – hoe werkt dat?

Dit werkt met de kracht van de tech-giganten. Zolang je netjes oversteekt bij groen licht behoud je toegang tot hieronder genoemde KVK-servergroep, als iemand van onze VOF deze regels overtreedt, wordt ons als bedrijf de toegang tot deze databases ontzegd via een automatische koppeling tussen onze BSN, de Kamer van Koophandel, Vodafone (hoofdsponsor van de 5G-divisie), de NS, Amazon, Google, Facebook en de Rijsoverheid.

Jouw persoonlijke bericht

Jouw consumentengedrag wordt anoniem opgeslagen in de servers van Google, Facebook, Amazon en de Rijksoverheid. Op je Android of Apple apparaat ben je ingelogd met je Google Account (anders kun je geen apps downloaden en je Gmail niet lezen). Met die login geef je elke keer toestemming voor geüpdatete voorwaarden die niemand leest, waarmee je locatie doorgegeven mag worden aan servers waarvanuit advertenties draaien. Die informatie plaatst jou in een consumentengroep, samen met de taal die je spreekt, je demografische profiel, de audio die de afgelopen 24 uur is binnengekomen in de servers (Facebook mag je microfoon gebruiken, ook buiten gebruik van de app), wat wordt gecombineerd met de vooraanname dat je van muziek houdt.

Servers en bedrijven

Deze servergroep kan door een koppeling, geïnitieerd vanuit de KVK, door elk bedrijf ingezien worden (hartelijk dank Rutte #vrijemarkt). Vanuit deze bronnen draait een open source algoritme, gebaseerd op blockchain technologie, waarmee wij vanuit Mooi Weer Op Straat een gepersonaliseerd bericht konden genereren. Dat is het bericht dat je hier te zien hebt gekregen.

 

Disclaimer

Dit alles is allesbehalve op maat samengesteld en gewoon een statische pagina, voor iedereen hetzelfde. Mocht er iemand zijn die denkt: dat kan toch allemaal niet? Dat klopt – dit alles is een uit de hand gelopen geintje om iedereen even scherp te houden. Voor ons daadwerkelijke privacybeleid en onze voorwaarden, ga naar privacy en voorwaarden.