Een coverband boeken met aandacht voor de playlist

De vier heren besteden gedetaileerd aandacht aan de playlist. Door repetities in de studio en ook nog altijd op straat spelen de heren niet alleen tijdloze iconische rocknummers op setlist, maar ook actuele swagvolle hits – herkenbaar voor iedere leeftijd. Dat maaktde evenementen waarvoor de band wordt geboekt mensen en zijn ze memorabel!

De aanvragen bij Mooi Weer Op Straat om op bruiloften te komen spelen zijn de meeste, en we doen dat graag – enkele van onze meest memorabele evenementen zijn bruiloften, en onze band is voor diegenen die een geweldige sfeer en een echt gedenkwaardige tijd voor hun gasten, dus let op de volgende alinea!

Niet het standaard repertoire

Onze band biedt een echt leuke en onvergetelijke ervaring; Mooi Weer Op Straat is de band in Utrecht die niet dezelfde oude versleten liedlijsten ten gehore brengt. De macarena wordt alleen op expliciet verzoek gedaan, en dan nog met een creatief en uniek karakter. Wat je krijgt is een fantastisch privé-concert voor je gasten. Als je wilt dat mensen je bruiloftsreceptie (zie ook MWOS als trouwerij band) of feest onthouden als het grootste plezier dat ze ooit hebben gehad tijdens een bruiloft, dan zijn wij jouw band om te boeken in Utrecht!

Een band met management op maat

De band begrijpt de etiquette volledig, en eventuele speciale verzoeken om kleding etc. zullen zeker worden gehonoreerd.

Onze manager zal een complete checklist met u doornemen om ervoor te zorgen dat uw bruiloft perfect is (en dat doet hij goed)!

Let op: voor het boeken van deze Utrechtse band is het aan te raden goed vooruit te denken. De zomer is voor ons het hoofdseizoen, dus vooral in die periode is dit relevant om er zeker van zijn dat je Mooi Weer Op Straat als als band kunt boeken.