Je hebt je dansvloer van begin tot eind vol met MWOS als ultieme feestband van Utrecht. Onze hoge energie en veelzijdigheid houden je scherp en laten je de hele nacht dansen, non-stop feest- en danshits uit verschillende muziekstijlen en tijdperken, inclusief hiphop, rock, pop funk, disco, en wat je verder nog kunt bedenken; zowel Nederlands- als Engelstalig.

Mooi Weer Op Straat levert een perfecte mix van dansmuziek, met een professionele houding en flair die uw evenement succesvol en onvergetelijk maken!

Op zoek naar een live coverband in Utrecht?

Bruiloften, bedrijfsevenementen

De muzikanten in Mooi Weer Op Straat hebben de afgelopen jaren uitgebreide uitvoerende ervaring op het gebied van bruiloften en bedrijfsevenementen in het Tristate-gebied. We kunnen ons repertoire eenvoudig aanpassen om ervoor te zorgen dat je precies krijgt wat je wilt, en zodra we jou en je gasten op de dansvloer krijgen, houden we ze daar!

Een combinatie met andere bands

Mooi Weer Op Straat biedt ook cocktailuur- en huwelijksceremoniemuziek, zoals solo akoestische gitaar, verschillende jazzconfiguraties (duo, trio) of een akoestisch duo (gitaar / bas). Onze hoofdzanger en evenementcoördinator, Marie, is een zeer ervaren professional als het gaat om het organiseren van alles op de dag van uw evenement om ervoor te zorgen dat het perfect stroomt. Wanneer je Mooi Weer Op Straat boekt, weet je zeker dat je evenement in bekwame handen zal zijn totdat de lichten van het huis aangaan en de laatste gast de dansvloer verlaat!

Feestband in Utrecht en daarbuiten

Waar hou je van om op te feesten? Dans je het liefst op disco, zwaai je honingzoet rond op mooie ballads, luister je naar wat jammin ‘jazzmuziek, of zwaai je graag met je handen in de lucht alsof het je niets kan schelen? Ongeacht je feeststijl, we hebben de feestband voor jou: Mooi Weer Op Straat! Deze feestband in Utrecht vult het podium met sexy-zwoele sax, snelle vingervlugheid op accordeon en de ritmische machine in de vorm van gitaar en cajon. De feestband MWOS geven je gasten de hele avond lang een groovy, funky sfeer. Deze feestband laat de dansvloer schudden. Ken je de Neude in Utrecht? Let eens op de losse steentjes; die zijn te danken aan de feestbank Mooi Weer Op Straat. Lees ook onze Bio. Fleur je trouwreceptie (lees ook: Mooi weer op Straat – Utrechtse Bruiloftsband), privéfeest of bedrijfsevenement op door vandaag deze teen tappin’, booty shakin’ partyband te boeken! Zoek niet verder naar een feestband in Utrecht.

Neem contact op – Boek live band

Ga naar de contactpagina en doe een aanvraag! Of navigeer naar Utrechtse feestband voor meer informatie.