Je hebt je dansvloer van begin tot eind vol met MWOS als ultieme feestband van Utrecht. Onze hoge energie en veelzijdigheid houden je scherp en laten je de hele nacht dansen, non-stop feest- en danshits uit verschillende muziekstijlen en tijdperken, inclusief hiphop, rock, pop funk, disco, en wat je verder nog kunt bedenken; zowel Nederlands- als Engelstalig.

Een band om mee te feesten

Niet alleen biedt MWOS entertainment van de hoogste kwaliteit, eersteklas muziek prestaties, vierstemmige harmonieën (uiteraard zonder backing-tracks, kom op), of overdreven showmanship, maar door – waar de sfeer er naar is – publieksparticipatie maak jij ook deel uit van de show – zo maakt jouw gehuurde feestband jouw Utrechtse feest!

Als een doos op een trilplaat lijkt de ruimte te bewegen, en iedereen beweegt er in mee. Hun magie om overal de haren los te krijgen en de voeten van de vloer is ongeëvenaard. Wees niet verbaasd als MWOS’s frontmannen je verrassen door je in harmonie mee te laten doen of te laten bewegen op muziek. Onweerstaanbaar.

Combinatie met een DJ

Waar houd je van feesten? Doe je liever de disco, zwaai je met honing naar jazzmuziek van jammin, of hou je ervan om je handen in de lucht te zwaaien alsof het je gewoon niets kan schelen? De combinatie van Mooi Weer Op Straat is goed te maken met een DJ. Zo kan de band zorgen voor een losser publiek, om vervolgens de avond tot in de late uren voort te zetten met muziek die geen livemuziek is. Deze combinatie maakt Mooi Weer Op Straat als feestband uitermate geschikt.

Kortom: ongeacht je feeststijl, we hebben de feestband voor jou! Als een van deze bands het podium overneemt, schudden je gasten hun groove op de dansvloer de hele nacht door.

Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen; zo verwerken we je aanvraag het gemakkelijkst.

Feestband boeken

Op zoek naar een feestelijke feestbands in Utrecht? Zoek niet verder. Fleur uw bruiloft op met deze band, zet je privéfeest of bedrijfsevenement op losse schroeven, door vandaag nog deze Utrechtse band te boeken.