Stof de kerstballen af en ontrafel die lichten, want de feestelijke feesten beginnen bij Mooi Weer Op Straat!

Kerstband huren?

Band te huur tijdens kerst? De zwoele sax-solo’s en feestelijke energie en ritmische machine van Mooi Weer Op Straat vormen de perfecte winterwarmers voor kantoorfeesten, bruiloftsrecepties, kerstmarkten, bedrijfsevenementen en nog veel meer!

Kerstfeest in Utrecht? Boek een band!

Feestelijke groeten van ons allemaal bij Mooi Weer Op Straat! We hebben een kous vol leuke feestelijke nummers om te laten horen tijdens kerst. Voor een feestelijke kerstband in Utrecht ben je bij ons aan het juiste adres. Zoek je een liveband voor tijdens een kerstfeest van je bedrijf, of in intiemere sferen in de woonkamer? MWOS is je antwoord.

Niet alleen wanneer high-energy en dansbaar gewenst is, maar ook op subtielere momenten biedt Mooi Weer Op Straat het antwoord als feestband voor jouw event in Utrecht. Daarnaast zijn wij niet alleen in Utrecht, maar in heel Nederland te boeken. We komen overal met onze Mooi Weer mobiel.

Kerstfeest in Utrecht op kantoor

Verrassend genoeg is dit een van de drukste tijden van het jaar voor onze artiesten – met zakelijke kerstfeestjes die georganiseerd worden en de perfecte winterwitte bruiloften. De bandagenda’s raken snel vol! Draag je Rudolph-gewei met trots, want we raden je ten zeerste aan om dit jaar voorop te lopen om het perfecte kerstfeest op kantoor te plannen. Door vroegtijdig Mooi Weer Op Straat als kerstband te boeken, zorgen we ervoor dat jouw kerstfeest in Utrecht zal kraken van het dansen als de sneeuw voor de deur (dat hoop je dan – het blijft Nederland) en dat het geen slappe kerstpunch wordt.

Allesbehalve alleen kerstliedjes

Zing mee met alle klassiekers op je kerstfeest met liveband in Utrecht. Ons repertoire is zeer breed en omvat zeker niet alleen kerstliedjes. Ons reperoire is eerder niet- dan wel kerstgerelateerd.

Intieme kerstsferen met een liveband in Utrecht

Dat we geen kerst-repertoire hebben betekent niet dat we niet zowel de high-energy als de intimiteit kerstsfeer als Onze bands dekken ze allemaal af voor de ultieme feestelijke feel-good-ervaring deze winter!

Feestband in Utrecht boeken?

Boek MWOS