Die straatstenen op de Neude die zo losliggen? Dat komt door Mooi Weer Op Straat. Elke zaal van de Tivoli gekgemaakt? Ook dat waren wij.

Waar een dj zijn platen mixt met een mengtafel, mixt MWOS hun muzikale cocktail met hun instrumenten. Boordevol energie, enthousiasme en instrumentale uitdagingen.

Mooi Weer Op Straat is een energieke coverband met uniek instrumentarium. Hedendaagse elektronische house en hiphop platen, tot herkenbare meezingers met akoestische instrumenten. Meerstemmige vocalen afgewisseld door sexy sax-solo’s en de nostalgische klank van accordeon, ondersteund door de ritmische motor van gitaar en cajon. Dat is Mooi Weer Op Straat.

 

Hun geheime ingrediënt? De glimlach, hun vermogen om elk publiek in beweging te krijgen en hun flexibiliteit. Ze begonnen op straat te spelen waar ze sindsdien nog altijd graag te vinden zijn. De heren trekken momenteel als professioneel tentafbrekers door het land.

Mooi Weer Op Straat is door het AD bekroond als professioneel tentafbrekers, bekend als vaste artiesten op Oerol, in de kroegen en op de campings, en door het jaar heen op menig feest te vinden als feestband, bruiloftsband en podiumband.

Hoe klinkt Mooi Weer Op Straat?

Dat zie je o.a. in deze video: “Wij zijn Mooi Weer Op Straat”.

Stijl: van hedendaagse elektronische house en hiphop platen, tot herkenbare meezingers met akoestische instrumenten.

Wat: een eigenzinnige samenstelling van instrumentarium met een verrassend herkenbaar en feestelijk repertoire voor alle leeftijden.

Wie is Mooi Weer Op Straat?

Wij zijn Mooi Weer Op Straat:

De oosprong van de band: de heren kennen elkaar van het conservatorium. Om vakantie te bekostigen vormden zij een bandje, de koffer ging open bij deze eenmalige straatsessie. Dit bleek een schot in de roos, en inmiddels is Mooi Weer Op Straat veel meer dan dat.

Wij in beeld

Hoe dat eruit ziet? Ga naar: media

Zie ook:

Initiatieven van Mooi Weer Op Straat

  • SchipperS op Straat – thema: muziekeducatie bassisscholen. Kindertheater: een theatervoorstelling, doordrenkt van muziek. Doel: basisscholen. Leeftijd:
  • Explosief Collectief – thema: bannd. Iedere editie in andere samenstelling, op zoek naar escalatie. Geschikte band voor studentenfeesten. Kom met een goed plan en ze komen.

PS: die heer in de mail en op de achtergrond is…

Jochem ter Beeke
Bandmanager

Contact

Wij in beeld

Prikkelt het de nieuwsgierigheid? Meer zien van ons? Ga naar:

Media