Op vrijdag 9 februari 2024 is het weer zover – een avond vol livemuziek staat op het programma bij Bruijn Café Ermelo. Deze keer zijn we verheugd om de ongeëvenaarde klanken van de leukste band uit Utrecht te verwelkomen: Mooi Weer Op Straat! 🎶

Wanneer komen ze weer? Hoorden we de Zwienenbitter nippende lui aan de toog vaak op grote afstand denken.

MWOS terug in Ermelo!

Met een unieke mix van energieke deuntjes en meeslepende melodieën beloven ze een onvergetelijke start van het Ermelose weekend te bezorgen in Bruijn Café.

Explosieve energie op het podium

Zodra Mooi Weer Op Straat het podium betreedt, barst de zaal los in een uitbarsting van muzikale energie. Met een line-up die bestaat uit een accordeon, cajon, saxofoon en gitaar, zorgen ze voor een dynamisch optreden dat je gegarandeerd op de dansvloer krijgt. De opzwepende ritmes van de cajon, gecombineerd met de soulvolle klanken van de saxofoon en het vurige spel van de gitaar, maken van elk nummer een waar feest voor de zintuigen. Of je nu wilt dansen, meezingen of gewoon lekker wilt genieten van de muziek, Utrechtse coverband Mooi Weer Op Straat weet hoe ze het publiek kunnen betoveren en laten genieten van een onvergetelijke avond vol plezier.

Gratis toegang tot Muzikaal Genot

En het beste van alles? Het bijwonen van dit bruisende optreden kost je helemaal niets! Dat klopt, de toegang is helemaal gratis, dus er is geen enkele reden om deze kans op een geweldige avond uit te missen. Breng je vrienden, familie en collega’s mee en geniet samen van de fantastische muziek en de gezellige sfeer van Bruijn Café Ermelo.

Mis het niet – noteer het in je agenda, markeer het in je kalender en zorg ervoor dat je op vrijdag 9 februari klaarstaat voor een avond vol onvergetelijk muzikaal plezier met Mooi Weer Op Straat bij Bruijn Café Ermelo. Tot dan! 🎉🍻

Bruijn Café Ermelo

 

PDF MWOS Bruijn Café Ermelo 09-02-2024