Foodtruckfestival Zaltbommel

Zaltbommel op stelten

De Utrechtse coverband Mooi Weer Op Straat is – zoals ze gewend zijn – afgereisd naar Zaltbommel. Op 3 september 2022 was het zo ver, in samenwerking met…

Café ’t Zusje
Zaltbommel

Op deze prachtige zaterdag 3 september 2022 in Zaltbommel kwamen aardig wat mensen langs, goede opkomst tijdens de Bommelweek. Zie ook: @beleefzaltbommel.nl

Enthousiaste Foodtruck-eigenaren en heel veel bezoekers! Supergezellig aanschuiven met collega’s, relaties, familie of vrienden, tijdens het 5e Foodtruck Festival op de Markt voor ‘t Stadscafé in Zaltbommel. In samenwerking met de Lionsclub Bommelerwaard en Stadscafé Zaltbommel kon Mooi Weer Op Straat als liveband weer dienst doen. MWOS heeft in festival-sferen als podiumband weer de boel op stelten gezet. Het resultaat: het publiek ging weer compleet uit zijn plaat.

Het belangrijkste: tijdens het optreden van MWOS werd er Mooi Weer hard gelachen en hard gedanst. Zoals een feestband betaamt.

“Het was écht vet.”
– een willekeurige bezoeker

Foodtruckfestivals in Zaltbommel zijn niet onze specialiteit – maar toch was het heerlijk er te spelen. MWOS is meer een echte feestband, bijvoorbeeld als grotere tentfeest band, Utrechtse festivalband, of natuurlijk in andere steden dan Utrecht.

Datum: 03-09-2022

En hopelijk vanaf volgend jaar is MWOS de huisband van heel Zaltbommel. Wie zal het zeggen!

MWOS bij ’t Zusje en Stadscafé Zaltbommel

Aankondiging op Insta

Optreden: Foodtruckfestival Zaltbommel

Publiek: ~300

Versterkt: door Moutbier Festival productie, dank geluidsman Max

 

Categorie: festivals, tentfeesten

Behalve bij Foodtruckfestivals - waar treden jullie op?

Om te zien op welke festivals wij nog meer optreden – check onze Facebook en Instagram. Wij proberen openbare optredens daar altijd aan te kondigen.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 1.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

MWOS: dé feestband

“Dát noem je nog eens feest…!”

Boek ons!

Achtergrond Foodtruckfestival Zaltbommel

Bekijk ook beleefzaltbommel.nl.

Foodtruckfestival Zaltbommel

Hét Foodtruckfestival van Zaltbommel. Beleef Zaltbommel.

MWOS als festivalband
MWOS als coverband

De Utrechtse Coverband Mooi Weer Op Straat op jouw feest of podium? Wil je een band zoeken voor heerlijk dansbare livemuziek? Kijk niet verder, deze Utrechtse Coverband helpt jouw publiek aan het dansen!