Tickets

Iconic Festival 2024

Datum: zaterdag 11 mei 2024

Iconic Festival komt weer tot leven in het Valkofpark te Nijmegen! En Mooi Weer Op Straat mag hier als echt Utrechtse coverband natuurlijk niet ontbreken. Met energieke optredens en verrassende twists in de covers gaan we er een onvergetelijke ervaring van maken.

MWOS bij Iconic Festival

Aankondiging op Insta

Iconic Festival

Tickets & info

Meer weten? Lees hieronder op deze pagina verder, of check de button voor tickets via de website:

Tickets & info

Iconic Festival

Het festival staat bekend om zijn eerbetoon aan tijdloze muziek uit de jaren ’60 tot en met de ’00, gepresenteerd door toonaangevende tributebands en coverbands. Met Mooi Weer Op Straat trekt het festival het in 2024 wat breder met ook nieuwere hits.

Met een intieme en gastvrije sfeer trekt Iconic Festival een breed publiek van alle leeftijden aan, dat komt genieten van liveoptredens, heerlijk eten, drinken en een levendige platenbeurs. Op een dag vol muziek, plezier en gezelligheid worden bezoekers ondergedompeld in de nostalgie van hun favoriete hits die herinneringen ophalen en nieuwe herinneringen met vrienden en familie creëren.

Lees meer onderaan deze pagina, of bezoek iconicfestival.nl

Behalve bij de Iconic Festival - waar treden jullie op?

Om te zien op welke festivals wij nog meer optreden – check onze Facebook en Instagram. Wij proberen openbare optredens daar altijd aan te kondigen.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 1.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

MWOS: dé feestband

“Dát noem je nog eens feest…!”

Boek ons!

Iconic Festival 2024: Mooi Weer Op Straat on Stage!

Op zaterdag 11 mei 2024 komt Iconic Festival weer tot leven in het Valkofpark te Nijmegen. Dit jaar is Nijmegen verheugd om de Utrechtse coverband, Mooi Weer Op Straat, op het podium te kunnen verwelkomen. Met energieke optredens en een verrassende twist aan klassiekers belooft het een onvergetelijke ervaring voor muziekliefhebbers tel worden.

MWOS als festivalband

Meer dan Muziek: Eten, Drinken en Gezelligheid

Naast de geweldige muziek hebben we ook flink uitgebreid op het gebied van eten en drinken. Van heerlijke hapjes tot een uitgebreide selectie aan wijnen en speciaalbieren, er is voor ieder wat wils. Vergeet vooral niet om even tot rust te komen op ons fijne terras, waar je kunt genieten van al het lekkers terwijl je geniet van de muziek.

Platenbeurs: Vinyl, CD’s en Muzikale Schatten

De platenbeurs van rayelpee maakt zijn terugkeer op Iconic Festival! Struin langs de kraampjes vol vinyl en cd’s, op zoek naar die ene speciale plaat of ontdek iets nieuws wat je nog niet kende. En het beste van alles? Je kunt je aankopen veilig bij de verkoper achterlaten en ze ophalen na het laatste optreden, zodat je geen seconde van de muziek hoeft te missen.

Kortom, Iconic Festival 2024 belooft een dag vol muziek, plezier en gezelligheid te worden. Mis het niet en zorg dat je erbij bent wanneer Mooi Weer Op Straat en andere geweldige acts het podium betreden voor een onvergetelijke ervaring! Houd onze website en sociale media in de gaten voor meer informatie over het volledige programma en alle andere spannende updates. We zien je daar! 🎉🎸