Manii Beach – Jungle Fest op 31 mei 2024

Jungle Fest is op 31 mei 2024 de opener van het seizoen van 2024 en Mooi Weer Op Straat opent met alle apenstreken van dien.

Het thema? Jungle!
πŸ’πŸŒΏ πŸ˜πŸŒΏπŸ…πŸ΅

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar via:

mooiweeropstraat.nl/qr

En via de Eventix website.

Wat is Manii Beach?

In de betoverende omgeving van Zandvoort, biedt Manii Beach een exotische oase van plezier en ontspanning. Met een stijlvol strandpaviljoen, sfeervolle lounges en een heerlijk uitzicht op de zee, is Manii Beach de ideale plek om te genieten van zonnige dagen en bruisende nachten aan de kust. Wat Manii Beach bijzonder maakt is de ongedwongen vrije sfeer die het met zich mee brengt: alles kan en alles mag. Voor meer informatie, bezoek maniibeach.nl

Wie is Mooi Weer Op Straat?

Mooi Weer Op Straat is een dynamische coverband die bekend staat om hun aanstekelijke energie en onweerstaanbare beats. Deze van oorsprong Utrechtse coverband brengt een mix van pop, rock en veel meer en neemt je mee op een wild avontuur. Dus trek je jungle-pakkie maar aan en laat je meevoeren! Leer meer over Mooi Weer Op Straat op mooiweeropstraat.nl/bio

Koop je tickets online bij Manii Beach

Op zoek naar een avontuurlijke muzikale ervaring? Zoek niet verder! Op 31 mei 2024 brengt Manii Beach je een sensationele avond vol livemuziek bij de sfeervolle setting van Manii Beach, gelegen in de buurt van Zandvoort. Koop nu je tickets online en verzeker jezelf van een plekje in deze jungle van muzikale magie en tropische vibes!

Een Geweldige DJ Act

Naast de betoverende klanken van Mooi Weer Op Straat, staat er ook een geweldige DJ act op het programma die je meeneemt op een reis door de wildernis van elektronische muziek. Bereid je voor op een avond vol stomende beats en hypnotiserende melodieΓ«n die je laten dansen als nooit tevoren!

Drankjes bij Manii Beach

Ontdek een exotische selectie van drankjes bij Manii Beach en laat je smaakpapillen verrassen door verfrissende cocktails, tropische mocktails en heerlijke streekwijnen. Geniet van een drankje aan de bar of laat je bedienen op het zandstrand terwijl je luistert naar de betoverende geluiden van de jungle.

Kledingvoorschrift

Het heet JungleFest en dus … een jungle thema! Denk aan avontuurlijke accessoires en een goede outfit.

Wat trek ik aan?

Maak je klaar om te stralen in het jungle thema van Manii Beach op 31 mei 2024! Ga op safari met je outfit en laat je innerlijke aap of olifant vrij! Tips nodig? Denk aan:

  • kleurrijke prints
  • Tropische bloemen
  • Panamahoeden
  • Dierenmaskers
  • Jungle-sieraden

Wees creatief en laat je wildste kant zien tijdens deze tropische nacht onder de sterren! πŸŒ΄πŸ’πŸ˜

 

Flyer achterkant

Jungle Fest 31-05-2024(1)