Nijmeegse Vierdaagse

Nijmegen op stelten

De Utrechtse coverband Mooi Weer Op Straat is – zoals ze gewend zijn – weer afgereisd, dit keer naar geen plek minder dan… Nijmegen! Op 19 en 20 juli 2022 speelden we op de Nijmeegse Vierdaagse.

Wat vond het publiek?

Het publiek moest het eerste kwartiertje nog even los komen, de biertjes moesten nog op, maar toen het eenmaal gaande was, was er geen houden meer aan. Op 19 juli traden we bij Café van Ouds op, na een goeie snack te hebben gegeten. En op 20 juli bij Café Samson op de balustrade, zijn we loco gegaan. Echt heerlijk.

“Het heet toch de vierdaagse? Dat moet je vieren dus. Met Mooi Weer Op Straat!”
– Willekeurige fan

MWOS heeft in Nijmegen in festival-sferen heerlijk opgetreden. Als podiumband kwamen we goed uit de verf, Mooi Werk, zeggen we dan. Het resultaat: het publiek ging weer compleet uit zijn plaat.

Datum: 19-07-2022 en 20-07-2022

Nijmeegse vierdaagse huisband?

Na de Nijmeegse Vierdaagse 2021 en 2020 mogen we ons misschien wel een piepkleinbeetje Nijmeegse Vierdaagse huisband noemen. Dat hopen we tenminste toch.

MWOS bij Poco Más

Aankondiging op Insta

Nijmeegse Vierdaagse

Optreden: Nijmeegse Vierdaagse 2022

Publiek: ~200 en ~250

Versterkt: 19 juli Café van Ouds en 20 juli Café Samson

 

Categorie: festivals en podia, feestband, podiumband

Behalve bij de Nijmeegse Vierdaagse - waar treden jullie op?

Om te zien op welke festivals wij nog meer optreden – check onze Facebook en Instagram. Wij proberen openbare optredens daar altijd aan te kondigen.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 1.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

MWOS: dé feestband

“Dát noem je nog eens feest…!”

Boek ons!

Achtergrond

Nijmeegse Vierdaagse

Uiteraard stonden wij als band op het programma van de vierdaagsefeesten 2023. We hopen terug te kunnen blijven komen – we genieten er enorm van! Bekijk de website van de Nijmeegse Vierdaagse: 4daagse.nl.

Nijmeegse Vierdaagse feesten

Waar wij als liveband natuurlijk meer onderdeel van zijn, zijn de Nijmeegse Vierdaagse feesten. Als liveband heerlijk om te spelen, in echte festival-vibe, waar je als festivalband goed uit de verf komt.

MWOS als festivalband

MWOS op de Nijmeegse Vierdaagse

Mooi Weer Op Straat als liveband op de Nijmeegse Vierdaagse vierdaagse gaat al even terug. Dat is al een aantal keer gebeurd. We hopen ons dan ook de huisband te mogen noemen van twee van de kroegen daar: Café Samson en Café Van Ouds.

Festivals

De Nijmeegse Vierdaagse mag met recht een festival genoemd worden. De Nijmeegse binnenstad staat dan echt op zijn kop. MWOS is als festivalband zeer ervaren, in Nijmegen en daarbuiten. Onze livemuziek hebben we mogen laten horen op onder andere deze festivals:

MWOS als festivalband of podiumband op jouw festival of podium? Ga naar: MWOS als Podiumband