Ons hoogseizoen zit in de zomer – en dat is nu toch echt wel voorbij. Tijd om terug te blikken, want 2022 was π™ˆπ™€π™€π™ž π™’π™šπ™§π™ .

β€œMooi Werk, dat is toch jullie album!”
Ohja dat klopt. Binnenkort meer daarover 🀐.

Ondanks een moelijke start met het welbekende virus, zijn we dankbaar voor 2022 – we mochten weer! En we hebben het er van genomen.

Wat gebeurde er in 2022?

We hebben als liveband in 2022 op menig festival gestaan als festivalband, waren een podiumband, een feestband voor de tent, voor het dorpsfeest, voor de wijk, jouw bruiloftsband in Utrecht, maar veel meer nog door heel Nederland.. We waren besloten, en meer openbaar dan ooit. We waren op:

En daarvoor zijn we dankbaar!

Dankbaar voor 2022

Festivals, livestreams, sauna’s, bootjes, grote podia, kleine feestjes. Van mooi en gevoelig tot aan helemaal naar de getver: alles zat erbij. En dat met nieuw bandlid Machiel wie niet één van ons is, maar Γ³ns is ❀️. Een dankwoord aan onze klanten, aan moedertje overheid die de horeca weer openstelde, #thanksrutte en vooral dankzij JULLIE ❀️❀️. We houden van dit π™’π™šπ™§π™ , het is π™ˆπ™€π™€π™ž. πŸͺ„πŸ’ͺ Dank aan al onze samenwerkingen, onze vaste invallers (Twan, Sander, Luuk, Tim) aan Utrechtse coverband MISK en de legendarische Hillsback Brassband, aan bandmanager Jochem en god, wie vergeten we nog…?!

En nu?

Er volgen nog aardig wat optredens πŸ™πŸ’ͺ en daarna kijken we uit naar een welverdiende korte winterslaapπŸ˜΄πŸ’€πŸ’€, hoewel onze albumrelease binnenkort ook nog volgt..! Deze jaarwisseling even goed opladen, want 2023 stroomt alweer vol😁🌟✨. We kijken uit naar weer

🀫 Mooi Weer Op Straat Festival 🀫

Er wordt gefluisterd over Mooi Weer Op Straat Festival