Singelloop Utrecht

Toch mooi als je publiek op een event dat niet op dansen en livemuziek is gericht tóch weet om te toveren in een dansend publiek. <3

De Singelloop is een jaarlijks Utrechts sportevenement. In recordtijd van net wat meer dan 30 minuten lopen in shifts in totaal 10.000 deelnemers deze Utrechtse stratenrace. Fun fact: de Singelloop Utrecht is de oudste stratenrace van de wereld.

Als er een evenement in Utrecht plaatsvindt is een echte Utrechtse coverband als Mooi Weer Op Straat natuurlijk aanwezig. Zo ook nu. is – zoals ze gewend zijn – weer afgereisd, dit keer naar geen plek minder dan… Nijmegen! Op 19 en 20 juli 2022 speelden we op de Nijmeegse Vierdaagse.

Datum: zondag 02-10-2022

Singelloop huisband

Mooi Weer Op Straat mag zich met in 2022 de derde keer spelen op de Singelloop met recht huisband van de Singelloop noemen en daar zijn we natuurlijk enorm blij mee! We combineren ons Utrechtse optreden altijd met een via de band geboekte DJ.

MWOS bij de Singelloop Utrecht

Aankondiging op Insta

Singelloop Utrecht

Optreden: Singelloop Utrecht

Publiek: ~10.000

Versterkt: door Golazo events

 

Categorie: festivals en podia, sportevenement, podiumband

Behalve bij de Singelloop - waar treden jullie op?

Om te zien op welke festivals wij nog meer optreden – check onze Facebook en Instagram. Wij proberen openbare optredens daar altijd aan te kondigen.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 1.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

MWOS: dé feestband

“Dát noem je nog eens feest…!”

Boek ons!

Achtergrond

Singelloop

De Singelloop Utrecht is een sportevenement waaraan jaarlijks zo’n 10.000 mensen deelnemen. Voor alle tijden van de winnaars / finishers van de race, bekijk ook de heuse Wikipedia pagina: Singelloop Utrecht. De Singelloop wordt al sinds 1925 gelopen❗. Wauw.

Bekijk de website van de Singelloop: singellooputrecht.nl.

MWOS als festivalband

MWOS Boeken

Heb je ons gezien en ben je helemaal om? Zoveel vrolijkheid wil jij toch van jouw coverband op jouw feest? Wil je Mooi Weer Op Straat op op jouw festival of podium, bespreek dan de opties voor een boeking, of doe direct een aanvraag om te boeken. We controleren de beschikbaarheid en je hoort van ons. Mooi Weer Op Straat als Utrechtse bruiloftsband, Utrechtse festivalband of podiumband boeken? Ga naar:

Mooi Weer Op Straat boeken