Muzikale verwennerij op 16-03-2024

Zet het in je agenda: op zaterdag 16 maart wordt het een knalfeest in Tivoli Vredenburg met niemand minder dan Mooi Weer Op Straat en harmonieorkest De Bazuin uit Utrecht! 🎺 Dit wordt een dag vol muzikale hoogtepunten en bijzondere optredens, dus zorg dat je erbij bent!

Lees ook: persbericht

Beroemde Utrechters en muzikale verrassingen

🌟 Samen met een aantal ‘bekende’ Utrechters, zoals Henk Westbroek, Arthur Japin en Stefania, belooft het een dag te worden die je niet snel zult vergeten. Of je nu fan bent van popmuziek, harmonieorkesten of gewoon zin hebt in een fantastische dag uit, dit evenement heeft voor ieder wat wils.

Tickets

Tickets en Combitickets: mis het niet!

🎟️ Let op: tickets zijn beperkt, dus wacht niet te lang! Reserveer snel jouw plekje via de linktree. En als De Bazuin al is uitverkocht, maak je geen zorgen – er zijn nog genoeg andere fantastische orkesten om van te genieten!

Combiticket!

Voor slechts 12 euro kun je genieten van een dag vol muzikale magie, maar waarom zou je daar stoppen? Voor slechts 22 euro kun je ook een combiticket kopen, waarmee je ’s avonds kunt genieten van een spetterend optreden van Gallowstreet. Dubbel zoveel plezier, dubbel zoveel muziek!

Mis deze unieke kans niet!

🎶✨ Mis deze unieke kans niet en beleef de muzikale magie met ons, rond 13:00 uur in Tivoli Vredenburg! Kom en dans met ons mee, laat je betoveren door de klanken van Mooi Weer Op Straat en De Bazuin, en maak van 16 maart een dag om nooit te vergeten! 🎉🎶

Persbericht Utrecht Blaast 16 maart 2024 Tivoli v2