Festivalband Mooi Weer Op Straat

feestband voor op jouw festival of groter podium? Mooi Weer Op Straat helpt je uit brand. Zeer originele muziek op instrumentarium: bekende covers, meezingers, om hard op te dansen, én grappig. De voeten van de vloer? Gegarandeerd je publiek in beweging met MWOS als Utrechtse festivalband op jouw podium.

De populairste en meest dynamische Utrechtse festivalband van Utrecht!

Naast dat je een van de meest populaire bands van Utrecht boekt, zul je het waarderen dat de bandleden professioneel, maar vooral vrolijk en positief zijn. Uniek instrumentarium (sax, cajon, accordeon, gitaar) en daarmee pompend en feestelijk. Ideaal voor jouw festival. Mooi Weer Op Straat onderscheidt van andere bands met hun energie, positiviteit en de glimlach die de jongens op gezichten weten te toveren.

Boek ons!

Utrechtse festivalband

Publiek: 500+

Doel: festivals en podia, tentfeesten

Versterking: door de klant, contact met geluidsman, rider wordt aangeleverd

Boek ons!

Omdat het vaak snel loopt met onze agenda, is het aan te raden er zo vroeg mogelijk bij te zijn. Maar je kunt het natuurlijk altijd proberen.

Op welke Utrechtse festivals treden we op?

Dat houden we bij op onze Facebook en Instagram.

Check ons instagram en volg ons!

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 1.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

MWOS: een ervaren Utrechtse festivalband

MWOS is als festivalband zeer ervaren. Onze livemuziek hebben we mogen laten horen op onder andere deze festivals:

MWOS speelt vooral op besloten feesten, en minder op Utrechtse Festivals. Wil je in de gaten houden waar wij optreden? Ga naar onze agenda

Jouw festival in beweging? MWOS!

Na Kensington is MWOS de ideale festivalband. Let op, met deze festivalband zit het zo:

Den Haag heeft de Schilderswijk, Utrecht heeft Mooi Weer Op Staat. Zweden heeft Zlatan Ibrahimovic, Nederland heeft MWOS. Frankrijk heeft het Louvre; Nederland heeft MWOS. Zuid-Afrika heeft Nelson Mandela, Nederland heeft MWOS. Australië heeft kangaroes, Europa heeft MWOS. Mars heeft kraters, de Aarde heeft MWOS.

Haal je Mooi Weer Op Straat op jouw terrein binnen als festivalband, garandeer je een publiek dat zich vermaakt, maar vooral: dat in beweging komt.

Welke muziek op jouw festival?

Geen standaard covers: Mooi Weer Op Straat laat orginele verrassende versies horen van bekende nummers. Jouw festival moet covermuziek dus wel kunnen hebben. Dan is MWOS de festivalband voor jouw festival. Denk aan nummers als Thrift Shop en Omen van The Prodigy tot aan Ik voel me sexy als ik dans en de Cover: Amour Tourjours Gigi d’Agostino.

Met een goed samengesteld repertoire van opzwepende covers krijgt Mooi Weer Op Straat het publiek van elk festival aan het dansen.

Festivalband boeken via de website

Ookal komt festivalband Mooi Weer Op Straat zelf uit Utrecht, de band heeft ervaring als coverband, van grotere podia tot de kleinere feesten en weer als grotere tentfeest band.

Coverband boeken in Utrecht via de MWOS website

Het doen van een aanvraag van MWOS als Utrechtse coverband gaat via de MWOS heel gemakkelijk online. Voor elk budget heeft MWOS een passende oplossing.

Boek ons!

Ken je die losse kiezels op de Neude? Dat was Mooi Weer Op Straat. Waar we eerder als bazen hebben staan rocken, samen met het publiek op de Neude, veroorzaakte MWOS de zwaarst meetbare aardbeving ooit in de Utrechtse binnenstad door pompende beats en springend publiek. Ook dit jaar was MWOS weer te vinden. Dit keer met nog nooit eerder vertoonde directe gehoorbeschadiging door onversterkt cajon.

Makkelijker kan het bijna niet, de perfecte band om te boeken in Utrecht voor jouw bruiloft, bedrijfsfeest of andere feestelijke gelegenheid regelen.

Ervaren muzikanten

Kortom: professionele muzikanten met veel ervaring, beschikbaar voor allerlei soorten evenementen. Als allround coverband is MWOS de perfecte partyband voor jouw feest.

Mocht je meer informatie wensen, bekijk dan ook onze biografie – over ons of neem contact met ons op.

Klantervaringen deze Utrechtse coverband

Ook kun je in Google recensies over ons lezen. We lezen deze uiteraard ook graag terug als we bij jou hebben opgetreden. Via dit platform hebben we geen invloed op welke klantervaringen er blijven staan en welke niet, om jou het beste beeld te geven van de ervaringen van klanten bij Mooi Weer Op Straat. Ga naar: Google Recensies van Mooi Weer Op Straat

Als basis band met 5 personen of als xxl “coverband met blazers en een dj” . Of het nu om 30 of 10.000 feestgangers gaat, met allround coverband MWOS haalt u (ook internationaal) top entertainment in huis. En en de band is ook nog eens een héél betaalbare coverband!

Boek ons!