Bierbrouwerij Vulcaan

Op 20 augustus 2022 waren we in Bierbrouwerij Vulcaan: één van de leukste horeca ondernemingen van Vlaardingen. Een heerlijke tent, leuk personeel, heerlijke vibes.

Via Theather het Kruispunt kwam deze klant binnen, wie Mooi Weer Op Straat als feestband al vaker geboekt hebben: groot succes dus 😄.

MWOS bij Bierbrouwerij Vulcaan

Singelloop Utrecht

Optreden: Bierbrouwerij Vulcaan

Publiek: ~100

Versterkt: MWOS zelf

 

Categorie: podiumband, feestband

Behalve in Vlaardingen - waar treden jullie op?

Om te zien op welke festivals wij nog meer optreden – check onze Facebook en Instagram. Wij proberen openbare optredens daar altijd aan te kondigen.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 1.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

MWOS: dé feestband

“Dát noem je nog eens feest…!”

Boek ons!

Achtergrond

Brouwerij Vulcaan

Bierbrouwerij Vulcaan is een Vlaardingse bierbrouwerij met een aantal verschillende bieren.

MWOS als feestband

MWOS Boeken

Heb je ons gezien en ben je helemaal om? Zoveel vrolijkheid wil jij toch van jouw coverband op jouw feest? Wil je Mooi Weer Op Straat op op jouw festival of podium, bespreek dan de opties voor een boeking, of doe direct een aanvraag om te boeken. We controleren de beschikbaarheid en je hoort van ons. Mooi Weer Op Straat als Utrechtse bruiloftsband, Utrechtse festivalband of podiumband boeken? Ga naar:

Mooi Weer Op Straat boeken

Coverband Vlaardingen

Om ons nou te profileren als een Vlaardingse coverband, dat zou te ver gaan. Maar als band hebben wij al wel een aantal keer in Vlaardingen mogen spelen, waar we altijd hartelijk verwelkomd worden. En daar genieten we enorm van! Dank Vlaardingen!