Aangepaste bezetting en extra’s

Onze muziek is leuk, levendig, energiek en dynamisch. Maar dat is misschien niet wat je de hele avond zoekt. Of je ons nu boekt als liveband voor je trouwerij, of voor je bedrijfsfeest in Utrecht of daarbuiten, ons doel is om van jouw speciale dag een leuke en opwindende ervaring en een enorm succes te maken.

Van Jazzpianist tot zwoele subtiele Guilty Pleasures

In combinatie met andere livebands, coverbands en artiesten valt er via Mooi Weer Op Straat van alles te regelen. Van jazzpianisten tot zwoele subtiele guilty pleasures.

Wij bieden wat jij wilt

We maken er een succes van door te bieden wat je wilt … samen met de heetste, hipste en stoutste bands en personen als toevoeging aan Mooi Weer Op Straat.

De liveband die jij zoekt voor je trouwerij

Standaard spelen we met onze bekende vierkoppige bezettin, maar er is meer mogelijk.

Twee uur of muziek gedurende de hele dag – via MWOS vind je het antwoord.

Wil je muziek voor tijdens het eten, de lunch, de receptie? Via Mooi Weer Op Straat zorgen we voor een passende oplossing.

 • Standaard MWOS
  Vierkoppige band = gitaar / zang (m), cajon / zang (m), saxofoon / zang (m), accordeon / zang (m)
  Totaal:
 • 2×50 minuten met 20 minuten pauze
 • 1×60 minuten
 • Combinatie met jazzpianist
  In ons netwerk zit een zeer kundig, ervaren en subtiel jazzpianist.
 • Combinatie met Misk Music
  Standaard MWOS (zie hierboven) + akoestisch gitaar / zang (v), elektrisch gitaar / zang (v), MIDI keyboard / zang (v)
 • Combinatie met DJ
  Op aanvraag is er een combinatie mogelijk met een DJ – hiervoor kunnen we altijd suggesties doen.
 • Aangepaste bezetting
  De bandleden van MWOS + aangepaste bezetting.
  De band heeft veel contacten om een aangepaste bezetting te verzorgen. Laat je verrassen! Bekijk ook Explosief Collectief.
 • Extra blazers
 • Extra zangers (m/v)
 • Bas (gitaar / contrabas)

We bieden livemuziek die generaties overbrugt met de opwinding van concert kwaliteit tot aan laagdrempeligheid met een persoonlijke uitstraling.

Bruiloft band – Utrecht en daarbuiten

Headliner of sideliners; afhankelijk van jouw wens in of buiten Utrecht – zoals de grootte van je feest – is MWOS de band voor je trouwerij, in de samenstelling die jij zoekt.

Ook als je een band zoekt voor je bedrijfsfeest of voor tijdens de kerst is MWOS jouw liveband. Als je er echter de voorkeur aan geeft ons als achtergrondentertainment te laten optreden, is dat ook mogelijk.

Hoe dan ook, Mooi Weer Op Straat staat garant voor een succesvol evenement en gedenkwaardige momenten door geweldige sfeer en entertainment te bieden dat perfect geschikt is voor uw evenement en het publiek.

Muziek is hoe gevoelens klinken.
~ Auteur: Mattie

Bruiloftsband pur sang

We zijn experts in livemuziek, bruiloftsenthousiastelingen en party-starters. We zijn een premium vierkoppige band met een aanpasbare band die gespecialiseerd is in energieke muziek voor festivals, bruiloften, bedrijfsevenementen en privéfeesten – voor een redelijke prijs. We geven elk evenement energie en plezier en zijn trots op het vullen van dansvloeren.