Jullie bruiloft is niet af zonder de dansgarantie van coverband Mooi Weer Op Straat.

Bruiloftsband

Publiek: 30-250

Doel: bruiloften, trouwerijen

Versterking: meestal door MWOS zelf

Boek ons!

Haartjes los – voetjes van de vloer 🙌

Ervaren coverband

Als coverband op bruiloften heeft Mooi Weer Op Straat veruit de meeste ervaring opgedaan. Elk feestje krijgt de band los. We kunnen met trots onze dansgarantie geven.

PRAKTISCH

  • Techniek: wij hebben zelf een complete audio-set.
  • Techniek ism de DJ: wij schakelen van harte met jullie DJ over de techniek, dat scheelt vaak een schakel, stress en moeite.
  • Zoek je nog een DJ: dat loopt niet via ons, maar we hebben wel tips vanuit goede ervaring: DJ tips van MWOS
  • Grote bruiloft: voor grotere podia werken we met geluidsman van de klant/locatie. We sturen de rider op en schakelen verder met de geluidsman.

Check onze beschikbaarheid via: boek ons

KUNDIG EN MUZIKAAL

Mooi Weer Op Straat is gevormd door vier heren vanuit het conservatorium Utrecht. Met 10 jaar podiumervaring en een achtergrond als muziekdocent krijgen ze het altijd voor elkaar een interactief, grappig, maar ook gewoon vet optreden neer te zetten.

Met sexy sax-solo’s en de nostalgische klank van accordeon, ondersteund door de ritmische motor van gitaar en cajon krijgen ze elk feestje los.

Aanschouw... Dé bruiloftsband voor jouw trouwerij:

Bandleden Machiel de Vries, Kasper van Dijk, Jorik de Heij en Sam Haug bouwen ieder weekend feesten op festivals, studentenfeesten, huwelijken en andere besloten evenementen, en dat vinden we helemaal te gek!

Waar zien we jullie?

Openbare optredens kondigen we ruim van tevoren aan op onze Facebook-pagina en op Instagram, houd die in de gaten!

MWOS als band voor jouw feest?

Kies uit:

Mooi Weer Op Straat op jouw feesteen feest bouwen vol energie?

Mooi Weer Op Straat op jullie podiumeen podiumband voor festivals, tentfeesten etc

Alsof het feest nog niet groot genoeg was…! Je wilt natuurlijk wel een swingende band op je trouwerij.

Bruiloftsband uit Utrecht

Zelf komt MWOS uit Utrecht. Trouwerijen in en om Utrecht hebben voor de band altijd een streepje voor. Extra feest! De band heeft het meeste ervaring als bruiloftsband. Ze komen dan wel uit Utrecht en treden op als band voor trouwerijen in en om Utrecht, maar zijn door het hele land te vinden, van Amsterdam tot Rotterdam, maar ook Groningen, Limburg en zelfs in België, Frankrijk en Duitsland.

Band voor jouw bruiloft, want? Ieder podium past!

Bij een bruiloft is het niet altijd even duidelijk hoeveel ruimte er is en hoeveel gasten er komen verschilt vaak sterk per trouwerij. De band heeft 5×5 meter nodig om op te treden. Niet veel, en dus geschikt voor bijna iedere bruiloft.

Sta je op het punt om binnenkort te gaan trouwen en zijn de voorbereidingen hiervoor al in volle gang?

Hoera, trouwen!!

Als je aan jullie grote dag denkt heb je vast al een perfect plaatje bij jullie bruiloft voor ogen.

Wat ontbreekt niet: jullie bruiloftsband

Wat mag er in dat plaatje zeker niet ontbreken? Juist, live muziek met een ervaren bruiloftsband. Met een feestelijke bruiloft band krijg je gegarandeerd alle heupen los. Het is mogelijk dat je zoekt naar een receptie band, een trouwfeest band of een band tijdens de ceremonie. Misschien zoek je wel een bruiloft band voor tijdens het diner? Dat komt goed uit, want Plugify biedt alles wat je nog nodig hebt voor een band bruiloft.
De perfecte bruiloft band zoeken & vinden

Ervaren bruiloft band

“Wij van WC-eend zijn een super goede Utrechtste bruiloftsband”
– yeah right.

Wij kunnen ons met recht een ervaren bruiloftsband noemen. Ga naar: klantervaringen en laat onze klanten het je vertellen in plaats van dat de band over de band vertelt.

Coverband op jouw bruiloft

Een van de meest gekozen type bands voor een bruiloft is een allround coverband. MWOS als coverband inhuren voor jullie bruiloft betekent een brede variatie aan muziek voor iedereen. Perfect voor ieder trouwfeest. Laat de ceremoniemeester het contact met de band doen, sit back and relax. MWOS is de ideale coverband voor jullie feest.

Ervaring in Utrecht

Wij zijn zeer ervaren met bruiloften door heel Nederland – maar specifiek in ons eigen stadsie. Ga naar: bruiloft band Utrecht

Een band met DJ op je bruiloft

We kunnen je hier aan helpen met wat tips voor DJ’s, ga naar: band met een DJ.

Hiervoor vangen wij geen percentage, dit is puur als opstapje. Voor deze DJ op jouw bruiloft nemen wij niet de verantwoordelijkheid, maar wel hebben wel een kickstart op deze manier voor een succesvolle bruiloft.

Wij kunnen vol trots zeggen dat we dansend publiek op jouw bruiloft garanderen. We hebben veel meegemaakt, maar op géén bruiloft werd er niet gedans met MWOS als band.

Ervaren met bruiloften: hulp nodig?

Ook wanneer je er niet helemaal uitkomt in de planning, of het niet helemaal weet, kun je ons bellen voor wat tips en een steuntje in de rug. We helpen van harte met wat tips voor DJ’s, ga naar: band met een DJ.

Altijd een oplossing

Bij MWOS vind je persoonlijk contact en we helpen graag een handje bij het samenstellen van de perfecte bruiloft. Mocht één van de bandleden op het laatste moment wegens overmacht niet kunnen spelen op jullie trouwerij, zorgen wij voor een passend alternatief met één van onze vaste invallers, zodat de trouwerij altijd door kan gaan!