Bruiloftsband

Publiek: 30-250

Doel: bruiloften, trouwerijen

Versterking: meestal door MWOS zelf

Boek ons!

Haartjes los – voetjes van de vloer 🙌

Ervaren bruiloftsband

Als bruiloftsband heeft Mooi Weer Op Straat veruit de meeste ervaring opgedaan. Elk feestje krijgt de band los, maar als liveband op bruiloften werkt de sfeer die de heren neerzetten het beste.

PRAKTISCH

Wij hebben zelf een audio-set! Voor grotere feesten werken we met geluidsman van de klant, we sturen de rider op en schakelen verder met de geluidsman.

Check onze beschikbaarheid via: boek ons

KUNDIG EN MUZIKAAL

Mooi Weer Op Straat is gevormd door vier heren vanuit het conservatorium Utrecht. Met 10 jaar podiumervaring en een achtergrond als muziekdocent krijgen ze het altijd voor elkaar een interactief, grappig, maar ook gewoon vet optreden neer te zetten.

Met sexy sax-solo’s en de nostalgische klank van accordeon, ondersteund door de ritmische motor van gitaar en cajon krijgen ze elk feestje los.

Aanschouw... Dé bruiloftsband voor jouw trouwerij:

Mooi Weer Op Straat bouwt ieder weekend feesten op festivals, studentenfeesten, huwelijken en andere besloten evenementen, en dat vinden we helemaal te gek!

Waar zien we jullie?

Openbare optredens kondigen we ruim van tevoren aan op onze Facebook-pagina en op Instagram, houd die in de gaten!

MWOS als band voor jouw feest?

Kies uit:

Mooi Weer Op Straat op jouw feesteen feest bouwen vol energie?

Mooi Weer Op Straat op jullie podiumeen podiumband voor festivals, tentfeesten etc

Alsof het feest nog niet groot genoeg was…! Je wilt natuurlijk wel een swingende band op je trouwerij.

Bruiloftsband uit Utrecht

Zelf komt MWOS uit Utrecht. Trouwerijen in en om Utrecht hebben voor de band altijd een streepje voor. Extra feest! De band heeft het meeste ervaring als bruiloftsband. Ze komen dan wel uit Utrecht en treden op als band voor trouwerijen in en om Utrecht, maar zijn door het hele land te vinden, van Amsterdam tot Rotterdam, maar ook Groningen, Limburg en zelfs in België, Frankrijk en Duitsland.

Band voor jouw bruiloft, want? Ieder podium past!

Bij een bruiloft is het niet altijd even duidelijk hoeveel ruimte er is en hoeveel gasten er komen verschilt vaak sterk per trouwerij. De band heeft 5×5 meter nodig om op te treden. Niet veel, en dus geschikt voor bijna iedere bruiloft.

Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.