Bruiloftsband Breda en omgeving

Dé bruiloftsband voor trouwerijen door heel Nederland, maar vooral in Breda! Livemuziek kan jullie huwelijksceremonie nog specialer maken. Vier jouw trouwdag in Breda met MWOS als bruiloftsband!

Dé bruiloftsband voor Breda en omgeving.

Boek ons!

PRAKTISCH

Wat wij meenemen naar jullie Bredase trouwlocatie

 • Onze eigen audioset om jullie trouwdag zo makkelijk mogelijk te maken
 • Onze high-energy vibes voor een dansfeest op jullie bruiloft
 • Een onvergetelijke danservaring, vol plezier en positiviteit voor jullie bruiloft in Breda

Samen met een DJ? Hiervoor hebben wij wat tips, ga naar onze tips voor DJ’s: band met DJ boeken

Controleer onze beschikbaarheid via: boek ons

ONS EERST LIVE ZIEN?

Dat is niet altijd even makkelijk, want veel optredens zijn echt besloten. Maar…! Ga naar onze agenda // openbare optredens

Jullie bruiloftsband in Breda

Publiek: 30-250

Doel: bruiloften, trouwerijen in Breda

Versterking: meestal door MWOS zelf

Boek ons!

Aanschouw... Dé bruiloftsband voor jouw trouwerij:

Grote bruiloften in Breda

Voor grotere bruiloften werken wij als band meestal samen met een geluidsman van de klant of van de locatie in en om Breda. Als jullie willen, kunnen wij er zelf een regelen tegen een meerprijs zodat alles op jullie trouwdag soepel verloopt. Regelen jullie zelf het geluid voor de band? Dan sturen wij onze rider op. Indien nodig zullen we verder afstemmen met de geluidsman om de livemuziek vlekkeloos te laten verlopen op jullie bruiloft.

Meeste ervaring: een echte bruiloftsband

Als band hebben wij de meeste ervaring opgedaan met het spelen op bruiloften, waaronder ook veel in Breda. Met onze eigen audio-set reizen wij door heel Nederland, maar spelen op bruiloften in de prachtstad Breda is voor ons als bruiloftsband toch extra speciaal.

Bij jouw bruiloft in Breda hoort natuurlijk een echte bruiloftsband. Of het nu gaat om de ceremonie, de receptie of het avondfeest in of rondom Breda, live muziek is altijd een goede keuze.

Ervaring in Breda

Wij hebben als band ervaring met spelen in Breda. Van het Mastbos tot het centrum van Breda of het nabijgelegen Princenhage: wij hebben op allerlei locaties gestaan en weten hoe we met onze muziek de feeststemming erin kunnen brengen. Jouw Bredase bruiloftsband! (Stiekem Utrechts, maar we komen overal)

Ga naar: klantervaringen Mooi Weer Op Straat

Wat spelen wij?

Met MWOS – dé bruiloftsband in Breda en omgeving – heb je een ruime keuze aan live muziek voor jouw bruiloft. Wij hebben als band veel variatie, in een uniek instrumentarium. Heb je specifieke wensen voor de livemuziek op jouw trouwerij? Vraag dan aan de band of zij deze kunnen spelen. Het is wel belangrijk om de band de vrijheid te geven om hun eigen inbreng te hebben en zo jullie bruiloft tot een succes te maken. We hebben veel ervaring met bruiloften en weten de sfeer goed aan te voelen. Als je echt een bepaald nummer wilt horen, vraag het de band dan gerust van tevoren. Wie weet kunnen zij het nummer op verzoek spelen en van jullie bruiloft een persoonlijk succes maken.

Wij hebben als band de meeste ervaring opgedaan als band voor trouwerijen.

Als band hebben we onze sporen verdiend in de bruisende stad Breda. Met een gevarieerd repertoire van opzwepende covers brengen we de mensen in beweging

Mooi Weer Op Straat treedt geregeld op in Breda en omgeving en is dus niet alleen bekend als Utrechtse coverband. Als echte feestband weten de bandleden precies hoe ze feestelijke sferen moeten creëren. Tijdens optredens in Breda is het altijd een groot feest met altijd weer die dansgarantie. Dansende mensen, gezelligheid en een glimlach: dat is waar MWOS voor staat.

De band speelt een breed scala aan opzwepende covers, van klassiekers uit de jaren ’80 tot de nieuwste hits van nu. Het repertoire is perfect afgestemd op het publiek en zorgt ervoor dat iedereen op de dansvloer staat en mee kan zingen. De combinatie van strakke muzikale uitvoeringen en de energieke podiumact van de band zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Bredanaren kunnen feesten, dat hebben we gemerkt. Dat faciliteren we graag met de livemuziek van ons als coverband.

Livemuziek in Breda

 • Breda Jazz Festival
 • Bourgondisch Breda
 • Breda Live – Chasséveld
 • Bier in ’t Bos Festival Breda

Deze festivals

Coverband Breda voor elk evenement

Breda heeft de Grote Markt, Nederland heeft Mooi Weer Op Straat. Zweden heeft Zlatan Ibrahimovic, Nederland heeft MWOS Frankrijk heeft het Louvre; Nederland heeft MWOS. Zuid-Afrika heeft Nelson Mandela, Nederland heeft MWOS. Australië heeft kangaroes, Europa heeft MWOS. Mars heeft kraters, Aarde heeft MWOS.

Als coverband in Breda

Elk jaar treden ze op als coverband in Breda met hun originele repertoire en bijzonder intrumentarium. Ze spelen verrassende versies van Thrift Shop en Omen van The Prodigy tot aan Ik voel me sexy als ik dans. Met een goed samengesteld en zeer breed repertoire van opzwepende covers krijgen ze elk publiek aan het dansen.

Dansgarantie!

Enkele voorbeelden van openbare Bredase festivals:

Als coverband hebben wij nog niet opgetreden op festivals in en om Breda – op moment van schrijven, maar zeker al een aantal keer op besloten feesten en vooral: bruiloften.

Trouwlocaties in Breda

Wij hebben als bruiloftsband vaak in Breda gestaan, op verschillende locaties. Ben je nog op zoek naar een trouwlocatie? Overweeg één van onderstaande locaties:

 • Korenmolen Princenhage Breda
 • Theater De Avenue
 • De Houtloods
 • Restaurant Boswachter Liesbosch
 • Van der Valk Hotel Breda Princeville
 • Hotel Nassau Breda
 • Landgoed Ulvenhart
 • Landgoed Wolfslaar
 • Koetshuijs Strijbeek
 • Apparance Weddings – Etten-Leur, dichtbij Breda

Sommige hiervan liggen pal in Breda, anderen meer in de regio. Vraag je je af of één van deze trouwlocaties aansluiten bij ons als bruiloftsband? Ga naar: nodig bij een optreden