Bruiloftsband uit Utrecht

Publiek: 30-250

Doel: bruiloften, trouwerijen

Versterking: meestal door MWOS zelf

Boek ons!

Voor Utrecht en omgeving

We spelen door het hele land, maar Utrecht is onze orginele, one-and-only home-town. Jouw trouwerij vieren met ons als Utrechtse coverband? Boek ons!

Mooi Weer Op Straat
– Dé bruiloftsband voor Utrecht en omgeving.

Wij brengen mee:

  • Een eigen audioset
  • Onze high-energy show
  • Dansgarantie
  • Persoonlijk contact

Check onze beschikbaarheid via ons formulier: boek ons

Voor grotere bruiloften kunnen we uiteraard werken we met de geluidsman van de klant, we sturen de rider op en schakelen verder over de techniek.

WIL JE ONS ZIEN?
Bekijk ons op onze pagina: media

Dé bruiloftsband uit Utrecht:

Wij hebben als band de meeste ervaring opgedaan als band voor bruiloften. Met onze eigen audio-set struinen we heel Nederland af, maar spelen het allerliefste op jouw bruiloft in de buurt van Utrecht!

Bij jouw Utrechtse trouwerij hoort misschien wel een echt Utrechtse bruiloftsband. Of het nu is voor de ceremonie van jullie bruiloft, de bruiloftsreceptie of het avondfeest in of om Utrecht, livemuziek is de beste keuze by far.

Onze ervaring in Utrecht

Van Park Oog in Al tot het Utrechtste Park Watertoren of het Utrechtse Overvecht: we hebben overal al gestaan en met de band op bruiloften menig haren los weten te krijgen.

Jouw Utrechtse bruiloftband

Met MWOS – dé bruiloftsband uit Utrecht – heb je een breed aanbod livemuziek voor jouw bruiloft. Deze Utrechtse band biedt veel variëteit. Heb je een strak idee van de livemuziek op jullie trouwerij? Vraag dan aan de band of zij deze muziek kunnen spelen op de bruiloft. We raden wel aan de band zo veel mogelijk te laten aanvoelen hoe ze als band jullie Utrechtse bruiloft tot een succes kunnen maken. Ze zijn ervaren met bruiloften en voelen de sfeer goed aan. Mocht je écht dát nummer willen – vraag het de band vooral voorafgaand aan het optreden – wie weet is er een mouw aan te passen om jullie bruiloft tot een gepersonaliseerd echt succes te maken.

Boeken

Je checkt gemakkelijk de beschikbaarheid via ons formulier.

Het aanvraagproces

Meer weten over het aanvraagproces? Ga naar: boeken – hoe werkt dat?

Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.