Bruiloftsband uit Utrecht

Publiek: 30-250

Doel: bruiloften, trouwerijen

Versterking: meestal door MWOS zelf

Boek ons!

Voor Utrecht en omgeving

Dé bruiloftsband voor Utrecht en omgeving.

We spelen door het hele land, maar Utrecht is onze orginele, one-and-only home-town. Jouw trouwerij vieren in Utrecht met ons als coverband? Boek ons!

PRAKTISCH
Wij brengen mee:

  • Onze eigen audioset
  • Onze high-energy vibes
  • Een danservaring voor jouw Utrechtse bruiloft 😉

Voor de grotere bruiloften werken we met geluidsman van de klant, we sturen de rider op en schakelen verder met de geluidsman.

Check onze beschikbaarheid via: boek ons

WIL JE ONS ZIEN?
Bekijk ons op onze pagina: media

Aanschouw... Dé bruiloftsband voor jouw trouwerij:

Wij hebben als band de meeste ervaring opgedaan als band voor bruiloften. Met onze eigen audio-set struinen we heel Nederland af, maar spelen het allerliefste op jouw bruiloft in de buurt van Utrecht!

Bij jouw Utrechtse trouwerij hoort misschien wel een echt Utrechtse bruiloftsband. Of het nu is voor de ceremonie van jullie bruiloft, de bruiloftsreceptie of het avondfeest in of om Utrecht, livemuziek is de beste keuze by far.

Onze ervaring in Utrecht

Van Park Oog in Al tot het Utrechtste Park Watertoren of het Utrechtse Overvecht: we hebben overal al gestaan en met de band op bruiloften menig haren los weten te krijgen.

Wij kunnen ons met recht een ervaren bruiloftsband noemen. Ga naar: klantervaringen en laat klanten het vertellen in plaats van dat de band over de band vertelt. “Wij van WC-eend zijn een super goede Utrechtste bruiloftsband” – yeah right.

Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.