Amsterdam en omgeving

Dé bruiloftsband op trouwerijen door heel Nederland, maar in het bijzonder in Amsterdam! Livemuziek maakt jullie bruiloftsceremonie magischer. Jouw trouwerij vieren in Amsterdam met MWOS als coverband?

Dé bruiloftsband voor Amsterdam en omgeving.

Boek ons!

PRAKTISCH
Wat wij kunnen meenemen:

  • Eigen audioset om jouw trouwerij zo makkelijk mogelijk te maken
  • Onze high-energy vibes voor een bruiloft waar gedanst wordt
  • Een danservaring, vol plezier en positiviteit voor jouw Amsterdamse bruiloft

Grotere bruiloften in Amsterdam

Voor de grotere bruiloften werken we als band meestal met een geluidsman van de klant of locatie. Die kunnen we voor een meerprijs ook zelf regelen zodat alles op jullie trouwedag goed verloopt. Regelen jullie de audio voor de band? Dan sturen we onze rider op – eventueel schakelen we verder met de geluidsman zelf voor vloeiend verlopende livemuziek tijdens jullie bruiloft.

Check onze beschikbaarheid via: boek ons

WIL JE ONS ZIEN?
Bekijk ons op onze pagina: media of ga naar onze agenda // openbare optredens

Jullie bruiloftsband in Amsterdam

Publiek: 30-250

Doel: bruiloften, trouwerijen in Amsterdam

Versterking: meestal door MWOS zelf

Boek ons!

Aanschouw... Dé bruiloftsband voor jouw trouwerij:

Wij hebben als band de meeste ervaring opgedaan als band voor bruiloften. Met onze eigen audio-set struinen we heel Nederland af, maar spelen het allerliefste op jouw bruiloft in de buurt van Utrecht!

Bij jouw Utrechtse trouwerij hoort misschien wel een echt Utrechtse bruiloftsband. Of het nu is voor de ceremonie van jullie bruiloft, de bruiloftsreceptie of het avondfeest in of om Utrecht, livemuziek is de beste keuze by far.

Onze ervaring in Utrecht

Van Park Oog in Al tot het Utrechtste Park Watertoren of het Utrechtse Overvecht: we hebben overal al gestaan en met de band op bruiloften menig haren los weten te krijgen.

Wij kunnen ons met recht een ervaren bruiloftsband noemen. Ga naar: klantervaringen en laat klanten het vertellen in plaats van dat de band over de band vertelt. “Wij van WC-eend zijn een super goede Utrechtste bruiloftsband” – yeah right.

Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.