Amsterdam en omgeving

Dé bruiloftsband op trouwerijen door heel Nederland, maar in het bijzonder in Amsterdam! Livemuziek maakt jullie bruiloftsceremonie magischer. Jouw trouwerij vieren in Amsterdam met MWOS als coverband?

Dé bruiloftsband voor Amsterdam en omgeving.

Boek ons!

PRAKTISCH
Wat wij kunnen meenemen:

  • Eigen audioset om jouw trouwerij zo makkelijk mogelijk te maken
  • Onze high-energy vibes voor een bruiloft waar gedanst wordt
  • Een danservaring, vol plezier en positiviteit voor jouw Amsterdamse bruiloft

Grotere bruiloften in Amsterdam

Voor de grotere bruiloften werken we als band meestal met een geluidsman van de klant of locatie. Die kunnen we voor een meerprijs ook zelf regelen zodat alles op jullie trouwedag goed verloopt. Regelen jullie de audio voor de band? Dan sturen we onze rider op – eventueel schakelen we verder met de geluidsman zelf voor vloeiend verlopende livemuziek tijdens jullie bruiloft.

Check onze beschikbaarheid via: boek ons

WIL JE ONS ZIEN?
Bekijk ons op onze pagina: media of ga naar onze agenda // openbare optredens

Jullie bruiloftsband in Amsterdam

Publiek: 30-250

Doel: bruiloften, trouwerijen in Amsterdam

Versterking: meestal door MWOS zelf

Boek ons!

Aanschouw... Dé bruiloftsband voor jouw trouwerij:

Als band hebben we onze uitgebreide ervaring voornamelijk opgebouwd door optredens tijdens bruiloften. Met onze eigen geluidsinstallatie doorkruisen we heel Nederland, maar onze voorkeur gaat uit naar het verzorgen van livemuziek op bruiloften, vooral die in de nabijheid van Amsterdam!

Een écht Amsterdamse trouwerij verdient wellicht een authentieke Amsterdamse bruiloftsband. Of het nu gaat om de ceremonie, de receptie of het avondfeest in of rond onze hoofdstad, Mokum. Hoe dan ook: livemuziek op jouw bruiloft is absoluut de ultieme keuze en dan het liefst van de leukste coverband van de Amstelstad: Mooi Weer Op Straat.

Onze rijke ervaring in Amsterdam

Of het nu Het Rijksmuseum is, de Westerkerk, of de Kromhouthal; we hebben niet alleen in de Amstelstad, maar overal in Nederland opgetreden. Met ons als bruiloftsband komt het goed. We zijn zelfvoorzienend met eigen techniek voor de band. Mooi Weer Op Straat heeft als bruiloftsband in Amsterdam al menig feest tot grote hoogte weten te tillen. Of beter gezegd: weten te kantelen.

Met trots mogen we onszelf een doorgewinterde bruiloftsband noemen met inmiddels honderden trouwerijen waarbij we nu écht dansgarantie kunnen bieden. Neem een kijkje op onze pagina met klantervaringen en laat onze klanten hun verhaal doen in plaats van dat wij als band onszelf enorm staan aan te prijzen. “Wij als WC-eend zijn een geweldige Amsterdamse bruiloftsband” – juist ja.

Trouwlocaties Amsterdam

Wij hebben al een flink aantal keer in Amsterdam gestaan als bruiloftsband.

REM Restaurant

Bij bruiloften in Amsterdam hebben we een aantal keer – het vaakst – bij REM – Restaurant gestaan. Een werkelijk unieke en prachtige locatie voor een bruiloft met alles erop en eraan.

Verder…

Daarbuiten zijn er te veel plekken geweest om terug te zoeken, maar verschillende mooie trouwlocaties in Amsterdam waar we hebben opgetreden vind je hieronder. Dit zijn locaties die je niet direct in alle lijstjes online vindt.

Hier zagen we als band voor trouwerijen al het levenslicht. Op moment van schrijven tikt de teller uiteraard verder door.