MWOS is de populairste en meest dynamische coverband in Utrecht! Mooi Weer Op Straat helpt je graag met je plannen om van je volgende besloten feest of bedrijfsevenement een evenement te maken om nooit te vergeten. Een band om te boeken in Utrecht, met waar nodig.

Naast dat je een van de meest populaire en meest gevraagde bands in de buurt boekt, zul je het waarderen dat de bandleden professioneel, beleefd, maar vooral vrolijk en positief zijn. En uniek in hun genre. Wat Mooi Weer Op Straat onderscheidt van andere bands is de energie, positiviteit en de glimlach die de jongens op de gezichten weten te toveren.

Mooi Weer Op Straat treedt op in heel Utrecht voor bruiloften en evenementen en is een veelzijdige Utrecht-band met vijf getalenteerde zangers en sterk muzikaal vakmanschap. Een mix van soul / R&B, Motown, classic rock, swing / big band en huidige favorieten, T.J. staat erom bekend dat iedereen blijft dansen en betrokken is bij de viering (zie beoordelingen). De band zal ook je bruiloftsreceptie uitstralen met energie, aandacht voor detail en een persoonlijke stijl die het unieke van je speciale dag weerspiegelt.

Bruiloftband – en op elk evenement in Utrecht

De bruiloftband Mooi Weer Op Straat treedt op in heel Utrecht voor trouwerijen dé liveband en andere evenementen en is een veelzijdige Utrechtse band, met vijf getalenteerde zangers en sterk muzikaal vakmanschap. Een mix van soul / R&B, Motown, classic rock, swing / big band en huidige favorieten, T.J. staat erom bekend dat iedereen blijft dansen en betrokken is bij de viering (zie beoordelingen). De band zal ook je bruiloftsreceptie uitstralen met energie, aandacht voor detail en een persoonlijke stijl die het unieke van je speciale dag weerspiegelt.

Meer dan alleen geweldige muziek in Utrecht

Naast dat Mooi Weer Op Straat Band houdt van geweldig feestelijke muziek verzorgen voor bruiloften in Utrecht, omvatten onze services:

  • Continue muziek uit onze uitgebreide setlist
  • Speciale dansaanvragen leren die niet op onze liedjeslijst staan
  • Emceeing die past bij de gewenste stijl voor uw ontvangst
  • Aandacht voor de stroom van het evenement en het regelen van het volume

Ervaringen van klanten

Wat een energie, vrolijkheid en muzikaliteit. Ondanks de vermoeidheid bij velen wisten ze het park op zijn kop te zetten en luidkeels mee te laten zingen en springen. Een dag met een gouden randje met de perfecte muzikale omlijsting! Wij hebben genoten.

“Mensen lyrisch over hun muziek. Sommigen dachten dat ze beter klonken dan de originele bands. Ze maakten mijn bruiloftsreceptie ongelooflijk! Ze kwamen tegemoet aan al onze verzoeken en leerden zelfs nieuwe liedjes. De prijs was goed en elke dollar waard.”