Je hebt je dansvloer van begin tot eind vol met MWOS als ultieme bruiloftsband van Utrecht. Onze hoge energie en veelzijdigheid houden je scherp en laten je de hele nacht dansen, non-stop feest- en danshits uit verschillende muziekstijlen en tijdperken, inclusief hiphop, rock, pop funk, disco, en wat je verder nog kunt bedenken; zowel Nederlands- als Engelstalig.

Als band op bruiloften

Dit wordt de beste dag van je leven.

Het is onze taak om dat te laten gebeuren, en we nemen het heel serieus! Van Utrecht en Rotterdam, en af en toe België, verzorgen we onvergetelijke feesten gemaakt voor gasten van alle leeftijden. MWOS: de bruiloft liveband van jouw keuze.

Repertoire voor trouwerijen

Het repertoire sluit aan op jong en oud en is zowel dansbaar als om op mee te zingen, als ook om even op weg te kwijnen. En zelfs: de muzikaliteit van de heren van MWOS schiet niet te kort om op de situatie aangepaste nummers uit de mouw te schudden.

Van prachtig gearticuleerde ceremoniemuziek tot rockende dansfeesten met buitengewone afwerkingen. Wij spelen de top 40 hits van vandaag, throwbacks uit de jaren 80 en 90, bekende rock-nummers en veel meer.

De kracht van MWOS als bruiloftsband

Met talloze gelukkige bruiden en bruidegoms combineren we muzikaal talent met expertise op het gebied van evenementplanning om – soms in combinatie met andere bands of DJ’s een mooi feestje te bouwen. De kracht van Mooi Weer Op Straat zit hem niet in ‘groots’, maar vooral in persoonlijk en met een positieve, vrolijke energie.

Houd en maak uw gasten nóg vrolijker op je trouwdag met een live band die graag viert!

Met een eigen geluidsset ben je met MWOS klaar voor de avond. Deze geluidsset kun je bij aanvraag (zie contactpagina) aanvinken. Lichttechnologie zit hier niet bij in, maar vaak is een lamp er op al genoeg. MWOS staat voor low-key en persoonlijk en een “on-the-fly” dansfeestformule die elke keer geweldige dansfeesten creëert.

Mooi Weer Op Straat speelt vanaf dancehits die je laten terugdenken aan de goede jaren, maar wij schuwen het nieuwe zeker niet. Laat weten of je blij wordt van happy hardcode, een hip-hop medley, of welk genre dan ook. Daarnaast kun je uiteraard ons repertoire opvragen. De variëteit van onze afspeellijst is ongeëvenaard en we zijn er trots op dat we iedereen aanspreken met onze besmettelijke dansende energie.

Ook op bedrijfsfeesten is MWOS de liveband naar keuze. Bekijk ook: Feestband in Utrecht.

Doe een aanvraag voor MWOS als Bruiloft liveband

Ongeacht het publiek, we kunnen ze laten dansen, deinen en springen. Laat ons weten in je aanvraag wat voor feest je verwacht, en vertel ons dingen als het aantal gasten op je trouwerij.

MC of DJ nodig op je bruiloft?

Helaas hebben wij zelf geen MC. Wel spelen wij vaak afgewisseld met een DJ, waarbij we altijd voorafgaand aan de trouwerij even contact leggen met de DJ, om zo dingen als al te veel overlappend reperoire en niet-overeenkomende techniek te voorkomen. Maar of we het nu cool en groots maken en met licht werken door middel van een door jullie geregeld licht- en/of geluidsman, of de trouwerij puur met dansmuziek op gang brengen, jegasten zullen gegarandeerd plezier hebben op je bruiloft.

Bekijk ook

Een aantal artikelen en pagina’s die relevant zijn aan het onderwerp trouwerij liveband in Utrecht vind je hieronder.