Het tot een succes maken

Ons doel is om van uw speciale evenement een leuke en opwindende ervaring en een enorm succes te maken. We doen dit door je te bieden wat je wilt … samen met de heetste, hipste en stoutste Soul R&B Funk & Motown Live muziekentertainment die je hart en ziel aanspreekt.

Muziek is hoe gevoelens klinken.

~ Mattie

Neem vandaag nog contact met ons op als u vragen hebt over onze services … we zijn er om u te helpen.

Experts in live muziek als band voor bruiloften

We zijn experts in livemuziek, voor een redelijke prijs.

Het is jouw bruiloft. De liefde waarop je hebt gewacht … de dag waarop je droomde … de viering die je onvermoeibaar hebt gepland.

Wanneer je op zoek bent naar entertainers die klasse, warmte, plezier en ongelooflijke muzikaliteit brengen, is er echt geen andere keuze.

Een eer op jouw trouwdag de livemuziek te verzorgen

We houden van liefde en kunnen niet wachten om contact met je te maken. Het is onze eer om te delen in uw vreugde en bij te dragen aan het geluk van zo’n belangrijke dag.

We staan ​​het meest bekend om de stralende lach en positiviteit die wij als vier ware heren die met stralende energie optreden. Mannelijke vocalisten die zingen, dansen, en die de onmiskenbare leuke en positieve energie van uw trouwerij creëeren. Ze vier manner ondersteunen zichzelf als vocalisten en ze vormen het allergezelligste en positieve feestkwartet van Utrecht.

Aardig wat ervaring

We weten hoeveel ziel en zaligheid er betrokken zijn bij deze unieke gebeurtenis, dus we verzorgen graag alles goed op maat en geven graag tips als dat gewenst is. Inmiddels hebben we aardig wat ervaring

Combinatie met andere muzikanten

Een aangepaste bezetting voor jouw trouwerij.

De band speelt altijd zelf met zijn vieren. Ze hebben hun sets gefinetuned en zijn goed op elkaar ingespeeld. Dit werkt goed. Tip van ons is dus wel om MWOS in te blijven zetten voor het dansfeest als band op je bruiloft, maar alles is mogelijk. Er zijn combinaties te maken met andere muzikanten, zoals een jazzpianist voor tijdens de receptie van je bruiloft of een combinatie met een ander bandje als voorprogramma, waardoor ons standaard aanbod van 2 uur livemuziek tijdens je trouwerij ineens een stuk groter dan die twee uur kan worden, met een subtielere introductie naar het feestmoment van Mooi Weer Op Straat toe.

Muziek tijdens de pauze – zelf of met DJ

Terwijl de band een korte pauze houdt, houden we de energie in stand met een lijst die we via de installatie kunnen afspelen. Zo’n afspeellijst zetten we natuurlijk niet in als er een DJ aanwezig is. Overleg hiervoor even met de band wat voor energie je in de pauze wilt. De energie van MWOS zelf is vrij hoog, dus iets dat daar net onder zit werkt vaak goed.

Professionele DJ

Een professionele DJ kan aan elke live band worden toegevoegd. Doe een aanvraag en we zien of we één van onze DJ’s zouden kunnen. Voor het hele evenement worden geboekt.

Alles exclusief licht

Het enige waarin we niet zelfvoorzienend zijn is verlichting. Dan doen we omdat we als band mobiel willen blijven. Zo houden we ook onze prijs aan de lage kant. Onze prijzen zijn meestal budgetvriendelijker dan de meeste trouwbands.

Gepast voor jouw builoft stijl

Muziek op maat, passend bij je bruiloft stijl. Of het nu is in een prachtige balzaal, een achtertuin, een schuur of op het strand, we stemmen onze prestaties, muzikale keuzes, kleding en interactiviteit af op jullie aankleding. En zelfs het high-energy gehalte waar we om bekend staan kunnen we terugschroeven wanneer gewenst.

MWOS is een feestband voor je bruiloft

Elk paar begon ooit zoals jij in hun poging om ons te leren kennen, dus bekijk de video’s die we beschikbaar hebben in ons YouTube kanaal. Dit is een bonte mix van promotievideo’s en klantvideo’s – dit laatste is een manier om zonder slicke eigen edit vanuit het perspectief van de klant een beeld te geven.

Voor elke stijl van trouwdagen is er een aansluiting te vinden om MWOS in te zetten als Utrechtse bruiloftband – of daarbuiten.

Bruiloft stijl | Rustiek Chic, Woodsy, Country

Bruiloft stijl | Romantisch, Tuin, Natuur

Bruiloft stijl | Elegant, klassiek, couture

Bruiloft stijl | Beachy, Nautical, SoCal Vibe

Bruiloft stijl | Boheems, grillig, speels

Bruiloft stijl | Ultieme partij, gecentreerd rond entertainment

Wel is het handig om even het repertoire op te vragen. Mochten

Bruiloft stijl | Cultuurspecifieke vieringen

Bruiloft stijl | LGBT … klik voor meer info

Voor elke stijl van trouwdagen is er een aansluiting te vinden om MWOS in te zetten als Utrechtse bruiloftband – of daarbuiten.