Coverband boeken?

Mooi Weer Op Straat // Coverband

MWOS als coverband

Publiek: 50-500

Doel: coverband voor festivals en podia, bruiloften, tentfeesten, tuinfeesten, borrels, verjaardagen

Versterking: door MWOS of door klant

Boek ons!

Omdat de boekingen bij ons als coverband vaak snel lopen, raden we aan je aanvraag vroeg te doen.

Coverband boeken

Als coverband is Mooi Weer Op Straat ervaren. We zijn flexibel en denken graag mee. Wij treden op als podiumband voor festivals, als bruiloftsband, als tentfeest band en nog veel meer!

De populairste en meest dynamische te boeken coverband!
– Mooi Weer Op Straat

MWOS als coverband boeken

Boekingen verlopen via ons boekingformulier. Je boekt met coverband Mooi Weer Op Straat een van de meest gevraagde coverbands en je zult dan ook hun professionaliteit, beleefdheid maar vooral vrolijkheid en positiviteit waarderen. MWOS is als boekbare coverband uniek in hun genre.

Unieke coverband

Wat Mooi Weer Op Straat onderscheidt van andere bands is de inzetbaarheid – een coverband voor kleine tot grote feesten, maar vooral de energie, positiviteit en de glimlach die de jongens op de gezichten van elk publiek weten te toveren.

Hoe verloopt een boeking?

Ons als coverband boeken kan snel gaan. Hoe dat werkt? Check: boeken – zo werkt dat

Boek ons!

Waar treden we op?

Dat houden we bij op onze Facebook en Instagram. We richten ons op een post voor elk openbaar optreden. En helaas (hoewel niet voor de klant die ons boekt) zijn de meeste van onze optredens besloten.

Check ons instagram en volg ons!

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 1.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Waar zien we jullie?

Je raadt het niet, maar als coverband zijn we al vaker geboekt. Soms ook voor openbare optredens, wie we aankondigen op onze Facebook-pagina en op Instagram, houd die in de gaten!

MWOS als band voor jouw feest?

Kies uit:

Mooi Weer Op Straat op festivals en grote podiaeen podium vol energie?
Mooi Weer Op Straat op je Bruilofteen onvergetelijke band op je bruiloft
Mooi Weer Op Straat op je feestjouw feest op stelten!

Boek ons!

Dé Nederlandse coverband

Zweden heeft Zlatan Ibrahimovic, Nederland heeft MWOS. Frankrijk heeft het Louvre; Nederland heeft MWOS. Zuid-Afrika heeft Nelson Mandela, Nederland heeft MWOS. Australië heeft kangaroes, Europa heeft MWOS. Mars heeft kraters, Aarde heeft MWOS.

Zo dat is dan maar duidelijk.

Coverband voor…? – combinaties

Als basis is MWOS een coverband met 4 personen of als xxl “coverband met blazers en een dj” . Of je nu een coverband wil op je feest van 30 personen of je sportevenement van 10.000 man, met allround coverband MWOS haal je top-entertainment in huis. En Vergeleken met veel andere band is Mooi Weer Op Straat daarbij enorm flexibel en betaalbaar. Je boekt MWOS bijvoorbeeld voor:

Optredens van coverband MWOS

Elk jaar treden ze op op straat tijdens koningsnacht; te zien op de Gaardbrug in Utrecht bij Café de Postillon. Openbare optredens van deze coverband krijg je te zien via de socials.

Coverband setlists (onze livemuziek)

MWOS laat orginele en verrassende versies horen van Thrift Shop en Omen van The Prodigy tot aan Ik voel me sexy als ik dans. Met een goed samengesteld repertoire van opzwepende covers krijgen ze elk publiek aan het dansen.

Wat voor coverband is MWOS?

MWOS is uniek in zijn soort als het gaat om het instumentarium en ook het energieke gehalte versus de grootte van de band. We zijn als Utrechtse coverband schaalbaarheid en flexibel, maar komen we er niet uit, dan proberen we iets voor je te vinden dat wel past. We helpen je altijd graag aan een andere coverband in Utrecht – door de jaren heen hebben we heel wat livemuziek bands leren kennen.

Combinatie met een DJ

We hebben DJ’s in onze agenda’s staan om een leuke combinatie mee te maken voor een avondvullend programma samen met ons als coverband. Overigens niet alleen in, maar ook buiten Utrecht. Uiteraard zijn er combinaties met DJ’s denkbaar die de coverband aanvullen om er voor te zorgen dat jouw evenement in Utrecht een succes wordt.

Heb je al een DJ?

Ook schakelen we met een DJ die je al in gedachten hebt om de acts zo op elkaar af te stemmen. Dan zorgen we ervoor dat er bijvoorbeeld niet al te veel overlap zit in wat er gedraaid wordt in ons repertoire, en we kunnen afspraken maken over het geluid.

Ookal komt Mooi Weer Op Straat zelf uit Utrecht, de band heeft ervaring als coverband door héél Nederland, als grotere podiumband tot aan de kleinere feesten en weer als grotere tentfeest band. MWOS als coverband boeken?

Boeken via de MWOS website

Het doen van een aanvraag van MWOS als coverband gaat via de MWOS heel gemakkelijk online:

Boek ons!

Ken je die losse kiezels op de Neude? Dat was Mooi Weer Op Straat. Waar we eerder als bazen hebben staan rocken, samen met het publiek op de Neude, veroorzaakte MWOS de zwaarst meetbare aardbeving ooit in de Utrechtse binnenstad door pompende beats en springend publiek. Ook dit jaar was MWOS weer te vinden. Dit keer met nog nooit eerder vertoonde directe gehoorbeschadiging door onversterkt cajon.

Makkelijker kan het bijna niet, de perfecte band om te boeken voor jouw Utrechtse bruiloft, maar ook zéker door heel Nederland, als bedrijfsfeest band of andere feestelijke gelegenheid regelen.

Ervaren muzikanten

Kortom: professionele muzikanten met veel ervaring, beschikbaar voor allerlei soorten evenementen. Als allround coverband is MWOS de perfecte partyband voor jouw feest.

Mocht je meer informatie wensen, bekijk dan ook onze biografie – over ons of neem contact met ons op.

Deze coverband boeken? Ervaringen.

Ook kun je in Google recensies over ons lezen. We lezen deze uiteraard ook graag terug als we bij jou hebben opgetreden. Via dit platform hebben we geen invloed op welke klantervaringen er blijven staan en welke niet, om jou het beste beeld te geven van de ervaringen van klanten bij Mooi Weer Op Straat. Ga naar: Google Recensies van Mooi Weer Op Straat

Als basis band met 5 personen of als xxl “coverband met blazers en een dj” . Of het nu om 30 of 10.000 feestgangers gaat, met allround coverband MWOS haalt u (ook internationaal) top entertainment in huis. En en de band is ook nog eens een héél betaalbare coverband!

Boek ons!