Heb je die losse graspollen gezien in het Amsterdamse Bos? Die losse stenen op de NDSM-werf? Dat soort gekkigheid is het resultaat van coverband Mooi Weer Op Straat – MWOS.

Coverband Amsterdam

Publiek: 50-500

Doel: feest in Amsterdam op festivals en podia, bruiloften, tentfeesten, of als anderssoortige feestband

Versterking: eigen geluidsset of door klant

Boek ons!

Omdat het vaak snel loopt met onze agenda, is het aan te raden er zo vroeg mogelijk bij te zijn. Maar je kunt het natuurlijk altijd proberen.

Amsterdam

Coverband nodig? Mooi Weer Op Straat is er voor jou – in Amsterdam!! Met eigen geluidsset – desgewenst. Flexibel, behulpzaam en meedenkend.

Wij zijn als coverband voor bruiloften in Amsterdam, maar ook een podiumband voor festivals, algehele feestband, en bijvoorbeeld tentfeest band.

De populairste en meest dynamische coverband in Amsterdam!

Naast dat je een van de meest populaire en meest gevraagde bands in de buurt boekt, zul je het waarderen dat de bandleden professioneel, beleefd, maar vooral vrolijk en positief zijn. En uniek in hun genre. Wat Mooi Weer Op Straat onderscheidt van andere bands is de energie, positiviteit en de glimlach die de jongens op de gezichten weten te toveren.

Boek ons!

Waar in Amsterdam treden we op?

Dat houden we bij op onze Facebook en Instagram. We richten ons op een post voor elk openbaar optreden. En helaas (hoewel niet voor de klant die ons boekt) zijn de meeste van onze optredens besloten.

Check ons instagram en volg ons!

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 1.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Waar zien we jullie?

Openbare optredens kondigen we ruim van tevoren aan op onze Facebook-pagina en op Instagram, houd die in de gaten!

MWOS als band voor jouw feest?

Kies uit:

Mooi Weer Op Straat op festivals en grote podiaeen podium vol energie?
Mooi Weer Op Straat op je Bruilofteen onvergetelijke band op je bruiloft
Mooi Weer Op Straat op je feestjouw feest op stelten!

Boek ons!

Den Haag heeft de Schilderswijk, maar Amsterdam heeft MWOS. Zweden heeft Zlatan Ibrahimovic, Nederland heeft MWOS. Frankrijk heeft het Louvre; Nederland heeft MWOS. Zuid-Afrika heeft Nelson Mandela, Nederland heeft MWOS. Australië heeft kangoeroes, Europa heeft MWOS. Mars heeft kraters, de Aarde heeft MWOS.

Als coverband in Amsterdam

Als band hebben we erg veel muzikale avonturen beleefd in de bruisende stad Amsterdam, waaronder bij:

En verder te veel om terug te zoeken in Amsterdam en omgeving…

Festivals en events

MWOS is ervaren als coverband bij festivals en events. Jaarlijks laten we onze klanken weerklinken op de gezellige pleinen tijdens lokale evenementen; te zien op een gracht in de Nederlandse hoofdstad.

Muziek

We brengen mee naar Amsterdam: verrassende vertolkingen van bekende hits, van Thrift Shop tot Ik voel me sexy als ik dans. Met een gevarieerd repertoire van opzwepende covers brengen we het publiek in beweging. Enkele voorbeelden van openbare Amsterdamse optredens:

Optredens en locaties Amsterdam

Daarnaast zijn we bekend met verschillende locaties in en rond Amsterdam. We treden overal op – van besloten bedrijfsfeesten tot bruiloften en festivals.

Denk aan:

  • Paradiso – we hebben hier in diverse zalen gestaan
  • Pllek Amsterdam
  • De Hortus Botanicus
  • NDSM-werf Amsterdam – verschillende locaties
  • VU Medisch Centrum Amsterdam – meerdere keren als coverband opgetreden

Maar ook:

  • Food Truck Festival Trek Amsterdam

Een echte Amsterdamse coverband

Amsterdam, met zijn rijke geschiedenis en diversiteit, verdient een band als Mooi Weer Op Straat. Ontstaan vanuit de studententijd aan het Conservatorium van Utrecht, mogen ze zich met trots ervaren noemen in Amsterdam. De vier muzikanten hebben de band weten om te toveren tot een echte coverband met een constante drang naar feest, gezelligheid en vooral: dansen.

Dansgarantie

Een echte Amsterdamse Coverband? Dat niet. Maar wet komen er vaak zat door het jaar heen, in hoedanigheid als coverband in Amsterdam.

Boek ons!

Onderscheidend Mooi Weer Op Straat

MWOS onderscheidt zich door het instrumentarium en het energieke gehalte. Het is een vierkoppige band: enorm schaalbaar en flexibel inzetbaar, zeker als coverband in Amsterdam, op elk podium groter of kleiner te maken.

Passend maken

Als iets niet helemaal past, zoeken we samen naar een passende oplossing.

Positief contact met de klant

Vragen staat vrij, positief contact is voor ons van groot belang. Mocht MWOS niet de perfecte match zijn, dan helpen we je graag aan een andere mogelijkheid om jouw feest in Amsterdam tot een succes te maken. Door de jaren heen hebben we aardig wat DJ’s acts en bands leren kennen.

Klantervaringen als Amsterdamse coverband

Je kunt rustig onze Google recensies lezen, zoek daarin op Amsterdam – hoewel dat niet uit zou moeten maken. We lezen deze uiteraard ook graag terug als we bij jou hebben opgetreden. Ga naar: Google Recensies van Mooi Weer Op Straat

Boek ons!