Heb je die losse graspollen gezien op het Chasséveld? Die losse stenen op het Wilhelminaplein? Dat was Mooi Weer Op Straat. Die zwaarst meetbare aardbevingen ooit in de stad Breda? Ook MWOS. Met pompende beats en enthousiaste fans.

Coverband Breda

Publiek: 50-500

Doel: feest in Breda op festivals en podia, bruiloften, tentfeesten, of als anderssoortige feestband

Versterking: eigen geluidsset of door klant

Boek ons!

Omdat het vaak snel loopt met onze agenda, is het aan te raden er zo vroeg mogelijk bij te zijn. Maar je kunt het natuurlijk altijd proberen.

Breda

Coverband nodig? Mooi Weer Op Straat staat geregeld in Breda. Met eigen geluidsset – desgewenst. Flexibel, behulpzaam en meedenkend.

Wij zijn als coverband voor bruiloften in Breda, maar ook een podiumband voor festivals, algehele feestband, en bijvoorbeeld tentfeest band.

De populairste en meest dynamische coverband van Breda!

Naast dat je een van de meest populaire en meest gevraagde bands in de buurt boekt, zul je het waarderen dat de bandleden professioneel, beleefd, maar vooral vrolijk en positief zijn. En uniek in hun genre. Wat Mooi Weer Op Straat onderscheidt van andere bands is de energie, positiviteit en de glimlach die de jongens op de gezichten weten te toveren.

Boek ons!

Waar in Breda treden we op?

Dat houden we bij op onze Facebook en Instagram. We richten ons op een post voor elk openbaar optreden. En helaas (hoewel niet voor de klant die ons boekt) zijn de meeste van onze optredens besloten en niet in Breda.

Check ons instagram en volg ons!

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 1.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Waar zien we jullie?

Openbare optredens kondigen we ruim van tevoren aan op onze Facebook-pagina en op Instagram, houd die in de gaten!

MWOS als band voor jouw feest?

Kies uit:

Mooi Weer Op Straat op festivals en grote podiaeen podium vol energie?
Mooi Weer Op Straat op je Bruilofteen onvergetelijke band op je bruiloft
Mooi Weer Op Straat op je feestjouw feest op stelten!

Boek ons!

Mooi Weer Op Straat, kortweg MWOS, is een sprankelende coverband bestaande uit vier enthousiaste muzikanten. Met een uniek instrumentarium bestaande uit saxofoon, cajon, gitaar en accordeon, brengen zij een onderscheidend geluid dat zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring. Meer weten? Ga naar: Over ons – Mooi Weer Op Straat

Coverband Breda voor elk evenement

Breda heeft de Grote Markt, Utrecht heeft Mooi Weer Op Staat. Zweden heeft Zlatan Ibrahimovic, Nederland heeft MWOS. Frankrijk heeft het Louvre; Nederland heeft MWOS. Zuid-Afrika heeft Nelson Mandela, Nederland heeft MWOS. Australië heeft kangaroes, Europa heeft MWOS. Mars heeft kraters, Aarde heeft MWOS.

De kracht van MWOS ligt in de combinatie van instrumenten die je niet vaak samen ziet. De saxofoon zorgt voor een vrolijke en dynamische melodie, terwijl de cajon een ritmisch fundament legt. De gitaar voegt een harmonische dimensie toe, terwijl de accordeon zorgt voor een unieke klankkleur die de band onderscheidt van anderen.

Van Ginneken en de Grote Markt tot Belcrum en Mastbos

Deze vier muzikale vrienden zijn vaak te vinden op verschillende plekken in Breda, waar ze met hun levendige optredens een feestelijke sfeer creëren. Of het nu in de gezellige wijk Ginneken is, met zijn knusse pleinen en karakteristieke straatjes, of in het bruisende centrum met zijn diverse uitgaansgelegenheden, MWOS voelt zich overal thuis.

De kracht van MWOS

De kracht van MWOS ligt in de combinatie van instrumenten die je niet vaak samen ziet. De saxofoon zorgt voor een vrolijke en dynamische melodie, terwijl de cajon een ritmisch fundament legt. De gitaar voegt een harmonische dimensie toe, terwijl de accordeon zorgt voor een unieke klankkleur die de band onderscheidt van anderen.

Deze vier muzikale vrienden zijn vaak te vinden op verschillende plekken in Breda, waar ze met hun levendige optredens een feestelijke sfeer creëren. Of het nu in de gezellige wijk Ginneken is, met zijn knusse pleinen en karakteristieke straatjes, of in het bruisende centrum met zijn diverse uitgaansgelegenheden, MWOS voelt zich overal thuis.

Als coverband in Breda hebben ze menig feestlocatie doen oplichten met hun aanstekelijke muziek. Denk aan optredens in de sfeervolle cafés rondom de Grote Markt, waar hun energieke repertoire de avond naar een hoogtepunt brengt. Ook op trouwlocaties zoals Kasteel Bouvigne of in de rustieke omgeving van Prinsenbeek weten ze de juiste noten te raken en bij te dragen aan onvergetelijke momenten Breda hebben ze menig feestlocatie doen oplichten met hun aanstekelijke muziek. Denk aan optredens in de sfeervolle cafés rondom de Grote Markt, waar hun energieke repertoire de avond naar een hoogtepunt brengt. Ook op trouwlocaties zoals Kasteel Bouvigne of in de rustieke omgeving van Prinsenbeek weten ze de juiste noten te raken en bij te dragen aan onvergetelijke momente.

Breda kent een diversiteit aan feestlocaties waar livemuziek van MWOS perfect tot zijn recht komt. Of het nu gaat om een bruiloft in het romantische Mastbos, een bedrijfsfeest in de trendy Belcrum of een jubileum in de historische binnenstad, MWOS past zich moeiteloos aan bij de sfeer van de locatie en het publiek. Als je op zoek bent naar een coverband die niet alleen muzikaal verrast maar ook de juiste sfeer weet te creëren, dan is MWOS dé keuze voor een onvergetelijk feest in Breda.

MWOS is uniek in zijn soort als het gaat om het instrumentarium en ook het energieke gehalte versus de grootte van de band. We zijn als coverband schaalbaar en flexibel inzetbaar, zo ook als coverband in Breda. Komen we er niet uit, dan proberen we iets voor je te vinden dat wel past. Vragen staat altijd vrij en positief contact vinden we heel belangrijk. We helpen je altijd graag aan een andere coverband voor jouw feest in Breda – door de jaren heen hebben we heel wat bands leren kennen.

Wat voor coverband is MWOS?

Lees ook: onze biografie – over ons

Optredens in Breda

Bredase feestlocaties

Als coverband in Breda heeft MWOS menig feestlocatie doen oplichten met hun aanstekelijke muziek. Denk aan optredens in de sfeervolle cafés rondom de Grote Markt, waar hun energieke repertoire de avond in een passende opbouw naar een hoogtepunt brengt.

Trouwlocaties

Ook op trouwlocaties zoals Kasteel Bouvigne of in de rustieke omgeving van Prinsenbeek weten ze de juiste noten te raken en bij te dragen aan onvergetelijke momenten.

Feestlocaties

Breda kent een diversiteit aan feestlocaties waar livemuziek van MWOS perfect tot zijn recht komt. Of het nu gaat om een bruiloft in het romantische Mastbos, een bedrijfsfeest in de trendy Belcrum of een jubileum in de historische binnenstad van Breda, MWOS past zich moeiteloos aan bij de sfeer van de locatie en elke Bredanaar. Als je op zoek bent naar een coverband die niet alleen muzikaal verrast maar ook de juiste sfeer weet te creëren, dan is MWOS dé keuze voor een onvergetelijk feest in Breda.

Boek ons!

Coverband Breda boeken

Makkelijker kan het bijna niet, de perfecte band om te boeken in Breda voor jouw event, feest, bruiloft, bedrijfsfeest of andere feestelijke gelegenheid.

Ervaren muzikanten

MWOS bestaat uit professionele muzikanten met veel ervaring, beschikbaar voor allerlei soorten evenementen. Als allround coverband is MWOS de perfecte partyband voor jouw feest in Breda.

Mocht je meer informatie wensen, bekijk dan ook onze biografie – over ons of neem contact met ons op.

Klantervaringen deze Utrechtse coverband

Ook kun je in Google recensies over ons lezen. We lezen deze uiteraard ook graag terug als we bij jou hebben opgetreden. Via dit platform hebben we geen invloed op welke klantervaringen er blijven staan en welke niet, om jou het beste beeld te geven van de ervaringen van klanten bij Mooi Weer Op Straat. Ga naar: Google Recensies van Mooi Weer Op Straat

Boek ons!