Heb je die losse graspollen gezien in het Goudse Hout? Die losse stenen op de Grote Markt? Dat soort gekkigheid is het resultaat van coverband Mooi Weer Op Straat – MWOS.

Coverband Gouda

Publiek: 50-500

Doel: feest in Gouda op festivals en podia, bruiloften, tentfeesten, of als anderssoortige feestband

Versterking: eigen geluidsset of door klant

Boek ons!

Omdat het vaak snel loopt met onze agenda, is het aan te raden er zo vroeg mogelijk bij te zijn. Maar je kunt het natuurlijk altijd proberen.

Gouda

Coverband nodig? Mooi Weer Op Straat is er voor jou – in Gouda!! Met eigen geluidsset – desgewenst. Flexibel, behulpzaam en meedenkend.

Wij zijn als coverband voor bruiloften, maar ook een podiumband voor festivals, algehele feestband, en bijvoorbeeld tentfeest band.

De populairste en meest dynamische coverband in Gouda!

Naast dat je een van de meest populaire en meest gevraagde bands in de buurt boekt, zul je het waarderen dat de bandleden professioneel, beleefd, maar vooral vrolijk en positief zijn. En uniek in hun genre. Wat Mooi Weer Op Straat onderscheidt van andere bands is de energie, positiviteit en de glimlach die de jongens op de gezichten weten te toveren.

Boek ons!

Waar in Gouda treden we op?

Dat houden we bij op onze Facebook en Instagram. We richten ons op een post voor elk openbaar optreden. En helaas (hoewel niet voor de klant die ons boekt) zijn de meeste van onze optredens besloten.

Check ons instagram en volg ons!

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 1.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Waar zien we jullie?

Openbare optredens kondigen we ruim van tevoren aan op onze Facebook-pagina en op Instagram, houd die in de gaten!

MWOS als band voor jouw feest?

Kies uit:

Mooi Weer Op Straat op festivals en grote podiaeen podium vol energie?
Mooi Weer Op Straat op je Bruilofteen onvergetelijke band op je bruiloft
Mooi Weer Op Straat op je feestjouw feest op stelten!

Boek ons!

Als band hebben we onze muzikale roots inmiddels redelijk wortel laten schieten in de historische stad Gouda. Elk jaar laten we onze klanken weerklinken op de historische pleinen tijdens lokale evenementen; te zien in de straten en op events en bruiloften brug in Gouda.

Dé band voor Gouda!

Gouda heeft zijn kaasmarkten, maar ook Mooi Weer Op Straat. Zweden heeft Zlatan Ibrahimovic, Nederland heeft MWOS. Frankrijk heeft het Louvre; Nederland heeft MWOS. Zuid-Afrika heeft Nelson Mandela, Nederland heeft MWOS. Australië heeft kangaroes, Europa heeft MWOS. Mars heeft kraters, Aarde heeft MWOS.

Zo is dat.

Muziek

We presenteren originele interpretaties van bekende hits, van Thrift Shop tot Omen van The Prodigy. Met een divers repertoire van meeslepende covers brengen we het publiek in beweging. Enkele voorbeelden van openbare Goudse optredens:

We brengen mee naar Gouda: verrassende vertolkingen van bekende hits, van Thrift Shop tot Ik voel me sexy als ik dans. Met een gevarieerd repertoire van opzwepende covers brengen we het publiek in beweging. Enkele voorbeelden van openbare Goudase optredens:

Optredens Gouda

Als coverband in Gouda

Als band hebben we erg veel muzikale avonturen beleefd in de bruisende stad Gouda, waaronder bij:

En verder te veel om terug te zoeken in Gouda en omgeving…

Feestlocaties in Gouda

Er klinkt veel livemuziek in Gouda, waaronder bij:

  • Café De Zalm: Dit café aan de Markt staat bekend om zijn gezellige ambiance en organiseert regelmatig akoestische sessies en optredens van lokale muzikanten.
  • Café So What: Dit gezellige café in het historische centrum van de Kaasstad staat bekend om zijn levendige sfeer en biedt regelmatig liveoptredens van lokale bands en artiesten.
  • De Goudse Eend: Een intiem café-restaurant met een warme atmosfeer waar je kunt genieten van livemuziek, variërend van singer-songwriters tot kleine bands.
  • Grand Café Central: Gelegen aan de Markt, biedt Grand Café Central niet alleen een prachtig uitzicht op het stadhuis, maar organiseert het ook regelmatig livemuziekavonden.
  • Fletcher Hotel-Restaurant Gouda: Soms worden in hotels ook livemuziekavonden georganiseerd. Het Fletcher Hotel-Restaurant in Gouda is zo’n locatie waar je kunt genieten van muzikale optredens.
Boek ons!

Onderscheidend Mooi Weer Op Straat

MWOS onderscheidt zich door het instrumentarium en het energieke gehalte. Het is een vierkoppige band: enorm schaalbaar en flexibel inzetbaar, zeker als coverband in Gouda, op elk podium groter of kleiner te maken.

Lees ook: bio – over ons en klantervaringen MWOS

Boek ons!