Utrechtse coverband boeken?

Mooi Weer Op Straat - coverband uit Utrecht

Utrechtse coverband

Publiek: 50-500

Doel: festivals en podia, bruiloften, tentfeesten, tuinfeesten, borrels, verjaardagen

Versterking: door MWOS of door klant

Boek ons!

Omdat het vaak snel loopt met onze agenda, is het aan te raden er zo vroeg mogelijk bij te zijn. Maar je kunt het natuurlijk altijd proberen.

Utrecht

Mooi Weer Op Straat helpt je graag met je plannen om van je feest of bedrijfsevenement een evenement te maken om nooit te vergeten. Een band om te boeken in Utrecht, met waar nodig aanpassing naar wens! Een Utrechtse bruiloftsband – maar ook zรฉker een podiumband voor festivals.

De populairste en meest dynamische coverband van Utrecht!

Naast dat je een van de meest populaire en meest gevraagde bands in de buurt boekt, zul je het waarderen dat de bandleden professioneel, beleefd, maar vooral vrolijk en positief zijn. En uniek in hun genre. Wat Mooi Weer Op Straat onderscheidt van andere bands is de energie, positiviteit en de glimlach die de jongens op de gezichten weten te toveren.

Boek ons!

Waar in Utrecht treden we op?

Dat houden we bij op onze Facebook en Instagram. We richten ons op een post voor elk openbaar optreden. En helaas (hoewel niet voor de klant die ons boekt) zijn de meeste van onze optredens besloten en niet in Utrecht.

Check ons instagram en volg ons!

Waar zien we jullie?

Openbare optredens kondigen we ruim van tevoren aan op onze Facebook-pagina en op Instagram, houd die in de gaten!

MWOS als band voor jouw feest?

Kies uit:

Mooi Weer Op Straat op festivals en grote podiaeen podium vol energie?
Mooi Weer Op Straat op je Bruilofteen onvergetelijke band op je bruiloft
Mooi Weer Op Straat op je feestjouw feest op stelten!

Boek ons!

Coverband Utrecht voor elk evenement

Den Haag heeft de Schilderswijk, Utrecht heeft Mooi Weer Op Staat. Zweden heeft Zlatan Ibrahimovic, Nederland heeft MWOS. Frankrijk heeft het Louvre; Nederland heeft MWOS. Zuid-Afrika heeft Nelson Mandela, Nederland heeft MWOS. Australiรซ heeft kangaroes, Europa heeft MWOS. Mars heeft kraters, Aarde heeft MWOS.

Voor elk evenement

Als basis band met 5 personen of als xxl “coverband met blazers en een dj” . Of het nu om 30 of 10.000 feestgangers gaat, met allround coverband MWOS haalt u (ook internationaal) top entertainment in huis. En en de band is ook nog eens een hรฉรฉl betaalbare coverband! Check:

Optredens in Utrecht

Elk jaar treden ze op op straat tijdens koningsnacht; te zien op een brug in Utrecht. Ze laten orginele verrassende versies horen van Thrift Shop en Omen van The Prodigy tot aan Ik voel me sexy als ik dans. Met een goed samengesteld repertoire van opzwepende covers krijgen ze elk publiek aan het dansen.

Een echte Utrechtse coverband

Utrecht is als hoofdstad van de provincie Utrecht een van de meest dynamische en bruisende studentensteden van Nederland. Daar kan een coverband als Mooi Weer Op Straat natuurlijk niet ontbreken. Ontstaan vanuit de studententijd aan het Utrechts Conservatorium, hebben vier heren de band weten om te toveren in een ware Utrechtse coverband met een constante zucht naar het feest, de escalatie en dansen!

Wat voor coverband is MWOS?

MWOS is uniek in zijn soort als het gaat om het instumentarium en ook het energieke gehalte versus de grootte van de band. We zijn als Utrechtse coverband schaalbaarheid en flexibel, maar komen we er niet uit, dan proberen we iets voor je te vinden dat wel past. We helpen je altijd graag aan een andere coverband in Utrecht – door de jaren heen hebben we heel wat livemuziek bands leren kennen.

Combinatie met een DJ

We hebben DJ’s in onze agenda’s staan om een leuke combinatie mee te maken voor een avondvullend programma samen met ons als coverband. Overigens niet alleen in, maar ook buiten Utrecht. Uiteraard zijn er combinaties met DJโ€™s denkbaar die de coverband aanvullen om er voor te zorgen dat jouw evenement in Utrecht een succes wordt.

Heb je al een DJ?

Ook schakelen we met een DJ die je al in gedachten hebt om de acts zo op elkaar af te stemmen. Dan zorgen we ervoor dat er bijvoorbeeld niet al te veel overlap zit in wat er gedraaid wordt in ons repertoire, en we kunnen afspraken maken over het geluid.

Ookal komt Mooi Weer Op Straat zelf uit Utrecht, de band heeft ervaring als coverband, van grotere podia tot de kleinere feesten en weer als grotere tentfeest band.

Coverband boeken in Utrecht via de MWOS website

Het doen van een aanvraag van MWOS als Utrechtse coverband gaat via de MWOS heel gemakkelijk online. Voor elk budget heeft MWOS een passende oplossing.

Boek ons!

Ken je die losse kiezels op de Neude? Dat was Mooi Weer Op Straat. Waar we eerder als bazen hebben staan rocken, samen met het publiek op de Neude, veroorzaakte MWOS de zwaarst meetbare aardbeving ooit in de Utrechtse binnenstad door pompende beats en springend publiek. Ook dit jaar was MWOS weer te vinden. Dit keer met nog nooit eerder vertoonde directe gehoorbeschadiging door onversterkt cajon.

Makkelijker kan het bijna niet, de perfecte band om te boeken in Utrecht voor jouw bruiloft, bedrijfsfeest of andere feestelijke gelegenheid regelen.

Ervaren muzikanten

Kortom: professionele muzikanten met veel ervaring, beschikbaar voor allerlei soorten evenementen. Als allround coverband is MWOS de perfecte partyband voor jouw feest.

Mocht je meer informatie wensen, bekijk dan ook onze biografie – over ons of neem contact met ons op.

Klantervaringen deze Utrechtse coverband

Ook kun je in Google recensies over ons lezen. We lezen deze uiteraard ook graag terug als we bij jou hebben opgetreden. Via dit platform hebben we geen invloed op welke klantervaringen er blijven staan en welke niet, om jou het beste beeld te geven van de ervaringen van klanten bij Mooi Weer Op Straat. Ga naar: Google Recensies van Mooi Weer Op Straat

Als basis band met 5 personen of als xxl “coverband met blazers en een dj” . Of het nu om 30 of 10.000 feestgangers gaat, met allround coverband MWOS haalt u (ook internationaal) top entertainment in huis. En en de band is ook nog eens een hรฉรฉl betaalbare coverband!

Boek ons!