Heb je die losse stenen op de Neude gezien? Dat was Mooi Weer Op Straat. Die zwaarst meetbare aardbevingen ooit in de binnenstad van Utrecht? Ook MWOS. Met pompende beats en enthousiaste fans.

Utrechtse coverband

Publiek: 50-500

Doel: festivals en podia, bruiloften, tentfeesten, tuinfeesten, borrels, verjaardagen

Versterking: door MWOS of door klant

Boek ons!

Omdat het vaak snel loopt met onze agenda, is het aan te raden er zo vroeg mogelijk bij te zijn. Maar je kunt het natuurlijk altijd proberen.

Utrecht

Coverband nodig? Het Utrechtse Mooi Weer Op Straat is je antwoord. Flexibel, behulpzaam en meedenkend. Wij zijn als coverband een podiumband voor festivals, feestband, bruiloftsband, tentfeest band en meer..!

De populairste en meest dynamische coverband van Utrecht!

Naast dat je een van de meest populaire en meest gevraagde bands in de buurt boekt, zul je het waarderen dat de bandleden professioneel, beleefd, maar vooral vrolijk en positief zijn. En uniek in hun genre. Wat Mooi Weer Op Straat onderscheidt van andere bands is de energie, positiviteit en de glimlach die de jongens op de gezichten weten te toveren.

Boek ons!

Waar in Utrecht treden we op?

Dat houden we bij op onze Facebook en Instagram. We richten ons op een post voor elk openbaar optreden. En helaas (hoewel niet voor de klant die ons boekt) zijn de meeste van onze optredens besloten en niet in Utrecht.

Check ons instagram en volg ons!

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 1.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Waar zien we jullie?

Openbare optredens kondigen we ruim van tevoren aan op onze Facebook-pagina en op Instagram, houd die in de gaten!

MWOS als band voor jouw feest?

Kies uit:

Mooi Weer Op Straat op festivals en grote podiaeen podium vol energie?
Mooi Weer Op Straat op je Bruilofteen onvergetelijke band op je bruiloft
Mooi Weer Op Straat op je feestjouw feest op stelten!

Boek ons!

Coverband Utrecht voor elk evenement

Den Haag heeft de Schilderswijk, Utrecht heeft Mooi Weer Op Staat. Zweden heeft Zlatan Ibrahimovic, Nederland heeft MWOS. Frankrijk heeft het Louvre; Nederland heeft MWOS. Zuid-Afrika heeft Nelson Mandela, Nederland heeft MWOS. Australië heeft kangaroes, Europa heeft MWOS. Mars heeft kraters, Aarde heeft MWOS.

Optredens in Utrecht

Elk jaar treden ze op op straat tijdens koningsnacht; te zien op een brug in Utrecht. Ze laten orginele verrassende versies horen van Thrift Shop en Omen van The Prodigy tot aan Ik voel me sexy als ik dans. Met een goed samengesteld repertoire van opzwepende covers krijgen ze elk publiek aan het dansen. Enkele voorbeelden van openbare Utrechtse optredens:

Als coverband bij Utrechtse feesten

Daarnaast zijn we zeer bekend met verschillende plekken in en om Utrecht vanuit onze besloten feesten, zoals bedrijfsfeesten of als bruiloftsband. Denk als plekken aan:

  • Tivoli Vredenburg – we hebben hier in elke zaal gestaan
  • Biercafé Vandestreek Oudegracht Utrecht
  • Oudaen
  • Dengh Utrecht
  • UMC Utrecht – meerdere keren als coverband gespeeld

Maar ook:

Een echte Utrechtse coverband

Utrecht is als hoofdstad van de provincie Utrecht een van de meest dynamische en bruisende studentensteden van Nederland. Daar kan een coverband als Mooi Weer Op Straat natuurlijk niet ontbreken. Ontstaan vanuit de studententijd aan het Utrechts Conservatorium, hebben vier heren de band weten om te toveren in een ware Utrechtse coverband met een constante zucht naar het feest, de escalatie en dansen!

Wat voor coverband is MWOS?

Lees ook: onze biografie – over ons

MWOS is uniek in zijn soort als het gaat om het instumentarium en ook het energieke gehalte versus de grootte van de band. We zijn als Utrechtse coverband schaalbaarheid en flexibel, maar komen we er niet uit, dan proberen we iets voor je te vinden dat wel past. We helpen je altijd graag aan een andere coverband in Utrecht – door de jaren heen hebben we heel wat livemuziek bands leren kennen.

Voor elk evenement

Als basis band met 5 personen of als xxl “coverband met blazers en een dj” . Of het nu om 30 of 10.000 feestgangers gaat, met allround coverband MWOS haalt u (ook internationaal) top entertainment in huis. En en de band is ook nog eens een héél betaalbare coverband! Check:

Combinatie met een DJ

We hebben DJ’s in onze agenda’s staan om een leuke combinatie mee te maken voor een avondvullend programma samen met ons als coverband. Overigens niet alleen in, maar ook buiten Utrecht. Uiteraard zijn er combinaties met DJ’s denkbaar die de coverband aanvullen om er voor te zorgen dat jouw evenement in Utrecht een succes wordt. Check: Band en DJ boeken

Heb je al een DJ?

Ook schakelen we met een DJ die je al in gedachten hebt om de acts zo op elkaar af te stemmen. Dan zorgen we ervoor dat er bijvoorbeeld niet al te veel overlap zit in wat er gedraaid wordt in ons repertoire, en we kunnen afspraken maken over het geluid. Ga naar: Band en DJ boeken

Ookal komt Mooi Weer Op Straat zelf uit Utrecht, de band heeft ervaring als coverband, van grotere podia tot de kleinere feesten en weer als grotere tentfeest band.

Coverband boeken via de MWOS website

Het doen van een aanvraag van MWOS als Utrechtse coverband gaat via de MWOS heel gemakkelijk online. Voor elk budget heeft MWOS een passende oplossing.

Boek ons!
Boek ons!

Coverband boeken

Makkelijker kan het bijna niet, de perfecte band om te boeken in Utrecht voor jouw bruiloft, bedrijfsfeest of andere feestelijke gelegenheid regelen.

Ervaren muzikanten

Kortom: professionele muzikanten met veel ervaring, beschikbaar voor allerlei soorten evenementen. Als allround coverband is MWOS de perfecte partyband voor jouw feest.

Mocht je meer informatie wensen, bekijk dan ook onze biografie – over ons of neem contact met ons op.

Klantervaringen deze Utrechtse coverband

Ook kun je in Google recensies over ons lezen. We lezen deze uiteraard ook graag terug als we bij jou hebben opgetreden. Via dit platform hebben we geen invloed op welke klantervaringen er blijven staan en welke niet, om jou het beste beeld te geven van de ervaringen van klanten bij Mooi Weer Op Straat. Ga naar: Google Recensies van Mooi Weer Op Straat

Als basis band met 5 personen of als xxl “coverband met blazers en een dj” . Of het nu om 30 of 10.000 feestgangers gaat, met allround coverband MWOS haalt u (ook internationaal) top entertainment in huis. En en de band is ook nog eens een héél betaalbare coverband!