Mooi Weer op Straat op je bruiloft

Intiem, groot/klein, altijd energiek

MWOS in Roffa

Omdat het vaak snel loopt met onze agenda, is het aan te raden er zo vroeg mogelijk bij te zijn. Maar je kunt het natuurlijk altijd proberen.

MWOS als coverband in Rotterdam

Een feest zonder Mooi Weer Op Straat is een feest niet gefeest. De heren zijn dé band naar keuze in Rotterdam en omstreken.

MWOS heeft veel ervaring met feesten bouwen op podia, voor bedrijven en op bruiloften. Een feestelijke energie, de haren los, is zoals iedereen MWOS kent. Krijgt elk voetje van de vloer. Volledig verzorgd mogelijk, met eigen audio-set. Op maat: in de tuin, op een kasteel, op een podium.

Boek Mooi Weer Op Straat in Rotterdam

Waarom?

✔️ Persoonlijk en op maat

✔️ Dansbare hits in een afgewogen setlist

✔️ Combinaties mogelijk met andere artiesten

✔️ Eigen geluidsset mogelijk

Wat doet die band in Rotterdam

Alle bandleden zijn (helaas) niet afkomstig uit Rotterdam, maar wel in heel den lande inzetbaar aanwezig dankzij onze zeer mobiele MWOS-mobiel.

Dus boek MWOS als band, met hun Sexy Sax-Solo’s en de Nostalgische Klank van Accordeon, ondersteund door de ritmische motor van gitaar en cajon.

MWOS speelt met deze originele samenstelling van instrumentarium spelen ze een verrassend herkenbaar en feestelijk repertoire voor álle leeftijden.

Mooi Weer Op Straat als band in Rotterdam...

Een feest zonder MWOS is een feest niet gefeest

Zien of we beschikbaar zijn voor jouw fuif in Rotterdam?

Boek nu!

fissa in Roffa

Mooi Weer Op Straat bouwt ieder weekend feesten op festivals, studentenfeesten, huwelijken en andere besloten evenementen, en dat vinden we helemaal te gek! Maar ook openbare optredens zijn ons als podiumband niet vreemd.

Waar zien we jullie?

Openbare optredens kondigen we ruim van tevoren aan op onze Facebook-pagina en op Instagram, houd die in de gaten!

MWOS als band voor jouw feest?

Kies uit:

Mooi Weer Op Straat op je feesteen feest bouwen vol energie?

Mooi Weer Op Straat op groot podium – een onvergetelijke band op je bruiloft

Wie is MWOS?

Mooi Weer Op Straat is een groep van vier, die niet alleen fungeert als band op bruiloften, maar ook als feestband voor verjaardagen bedrijfsfeesten en podiumband op festivals en evenementen.

Van epische sax-solo’s en pompende energie, tot grappige nummers en bliksemsnelle accordeonriedels. Met ontwapenende humor, charme en energie speelt MWOS de zalen (en ook nog altijd de straat) plat! MWOS past bestaande hits aan om op gitaar, saxofoon, cajon en accordeon. Een bruiloft band op maat jouw trouwerij.

Bekijk ook:

Bio & Media

Feest in Rotterdam? MWOS

Geen echte Rotterdammers, wél Rotterdamse gezelligheid. Mooi Weer Op Straat speelt als live coverband op jouw feest in Rotterdam.

Waar feestje graag op? Doe je het liefst een disco, verander je honing in jamjazz of zwaai je graag met je handen in de lucht als het je niets kan schelen?

Waarmee feest je graag? Mooi Weer Op Straat!

Op zoek naar een feestband in Rotterdam en omstreken? Onafhankelijk van je feeststijl, en ondanks dat de heren niet uit Rotterdam komen, treden we er graag op (en hoé) dus is Mooi Weer Op Straat jouw feestband in Rotterdam.

Wanneer wij het podium overnemen, beginnen je gasten de hele nacht op de dansvloer te schudden. Te sidderen. Te djensen. Te sjansen.

Boek MWOS als coverband in Rotterdam en omstreken

Fleur je receptie, privéfeest of bedrijfsevenementen op door vandaag deze rockers, swaggers en RNB-koningen te boeken! Ga naar de contactpagina om een aanvraag te doen.

Mooi Weer Op Straat is oorspronkelijk een Utrechtse feestband en treeds graag op op podia, bij bruiloften en op allerlei feesten en evenementen. Als er feest is, is er MWOS als liveband voor jouw evenement.

Aangepaste bezetting

Combinatie met andere artiesten

Contacten in de muziekwereld

De heren van MWOS hebben veel contacten in de muziekwereld. Daardoor kunnen we niet alleen onszelf als coverband voor jouw bruiloft aanbieden, maar is er ook een combinatie mogelijk met andere artiesten.

Combinatiemogelijkheden

Er is onder andere een combinatie mogelijk met:

  • Een DJdit sluit goed aan op de set van MWOS, voor en na het feest van MWOS.
  • Jazzpianist op je trouwerijbijvoorbeeld tijdens je receptie, een lunch of het diner.
  • Tweede coverband – Een tweede coverband, stukken subtieler, kan worden ingezet als ‘voorprogramma’; de ervaring leert dat dit erg goed werkt.

Meer informatie

Andere bands en artiesten waar we mee samenwerken vind je op de pagina Aangepaste Bezetting.

Aangepaste bezetting

Coverband op bruiloften

Wilt u ons boeken voor uw bruiloft? Boek ons als live coverband voor uw bruiloft door heel Nederland.