Dorpsfeest

Publiek: 100-1000

Doel: Tentfeesten, tuinfeesten, borrels, verjaardagen

Versterking: van de band / van de organisatie

Boek ons!

Omdat het vaak snel loopt met onze agenda, is het aan te raden er zo vroeg mogelijk bij te zijn. Maar je kunt het natuurlijk altijd proberen.

Onze optredens als dorpsfeest band zijn vaak erg leuk, en variëren sterk. Een aantal keer worden we voor een middag gevraagd, maar meestal draaien we meer een ‘hoofdact’, want…

Mooi Weer Op Straat is een feestband

… en dat betekent dansen. High-energie, positief, en interactief. Inmiddels hebben we al veel ervaring op een veelheid aan podia, waaronder dorpsfeesten.

Dorpsfeest band boeken?

Wil je ons boeken als dorpsfeest band voor jullie dorpsfeest? Ga naar Boek ons of naar: Boeking informatie

Bekijk ook…

Aanschouw... Mooi Weer Op Straat als band op menig feest!

Mooi Weer Op Straat bouwt ieder weekend feesten op festivals, studentenfeesten, huwelijken en andere besloten evenementen, en dat vinden we helemaal te gek!

Waar zien we jullie?

Openbare optredens kondigen we ruim van tevoren aan op onze Facebook-pagina en op Instagram, houd die in de gaten!

MWOS als band voor jouw feest?

Kies uit:

Podiumband Mooi Weer Op Straateen feest bouwen vol energie?

Bruiloftsband Mooi Weer Op Straateen onvergetelijke band op jullie bruiloft

Dorpsfeest band in jouw dorp!

Wij zijn zeer mobiel: met onze eigen MWOS-auto – een zeer ruime wagen –  vervoeren we onszelf, onze instrumenten, en naar wens onze versterking voor jullie dorpsfeest.

Versterking – techniek

Een dorpsfeest kan uiteraard zeer uiteenlopen in omvang, bijvoorbeeld afhankelijk van de regio, marketing, en alle andere factoren die publieksgrootte bepalen. We gaan graag in overleg: bij een publieksgrootte van tot 200-250 personen kunnen we met ons eigen audiosysteem werken, daarboven raden we een krachtiger geluidssysteem aan. Verlichting van de band tijdens het muzikale stuk van jullie dorpsfeest laten we over aan de klant – jullie.

Wijkfeest of tentfeest band

Op zoek naar een band voor een wijkfeest? Zowel met tentfeesten als ander type wijkfeesten zoals dorpsfeesten hebben wij veel ervaring. Het scheelt niet veel, maar we hebben er aparte pagina’s voor. Ga naar wijkfeest band

Hoe zit dat met tentfeesten?

Wel, laat het ons je uitleggen. Een feest is een samenkomst waarbij er een positieve sfeer hangt. Een tentfeest is dat, maar dan in een tent.

Aantal personen bij tentfeesten

Daarbij is het aantal personen onbepaald. Bij tentfeesten verschilt het aantal personen vaak sterk. Dat betekent dat Mooi Weer Op Straat als tentfeest band ideaal is. Meer weten? Bekijk onze pagina: Tentfeest boeken