Een initiatief van Mooi Weer Op Straat

Explosief Collectief

Een wisselende bezetting bezeten muzikanten; altijd uit op escalatie: Explosief Collectief.

Vol gratie op weg naar escalatie.

Geen afspraken, geen vast repertoire, wisselende muzikanten, ruimte voor solisten en creatieve inbreng, en nooit een vooraf bepaalde set aan nummers om te spelen. Het uiteindelijke doel? Escalatie in je smoel.

​Een muzikaal collectief mét, of zónder:

  • Omver-blaas-blazers
  • Strakke strijkers
  • Percussie
  • Zang
  • Gitaar (extravagant elektrisch én abnormaal akoestisch)

Een mega band, of een kleine band; eigen audio-set of dat van jou: alles naar wens.

Explosie mogelijk

Alleen te boeken op feesten waar publiek naar explosie snakt. Een wisselende bezetting van bezeten muzikanten waarbij de set die gespeeld wordt elke keer zal verschillen, maar elke keer zal uitmonden in escalatie.
Alleen te boeken op feesten waar publiek naar explosie snakt.

Hoe boek je deze straatmuzikanten band?

Da’s een rare vraag. Het zijn geen straatmuzikanten. Bij Explosief Collectief spelen getrainde, opgeleide mensen, met als grootste gemene deler: de zucht naar escalatie-feest.

Hoe werkt een boeking?Vanuit de heren van Mooi Weer Op Straat wordt er een gezelschap samengesteld, speciaal voor de gelegenheid. Dat betekent niet dat het MWOS viertal ook altijd meespeelt. Explosief Collectief kan dus 20 maar ook 3 man bevatten. Alles naar wens.

Straatmuzikanten band

Een band voor op je huisfeest, studentenfeest of straatfeest? Zoek niet verder. Geen huisfeest band, maar als jouw huis escalatie toelaat; alles is mogelijk. Deze betaalbare band uit Utrecht is vooral uit op een pracht ervaring, barstend van de energie.
Wisselende bezetting van muzikanten waarbij de set die gespeeld wordt elke keer zal verschillen, maar elke keer zal uitmonden in escalatie.
Straatmuzikanten uit Utrecht en omstreken.