Een heus festival, omdat feesten leuk is natuurlijk! Divers, vol artiesten, vol verrassingen, speelsheid, rauwheid en creativiteit.

Datum: 28 sept 2024

Binnenkort meer informatie!

Psst..!! MWOS als Utrechtse band bestaat 10 jaar - en dat vieren we! 🥳

Festival

Kunstzinnige, rauw-creatieve en lichgestoorde vibes. Clowns, poëzie vanuit de hoogte, livemuziek van Utrechtse bodem en veel unieke en theatrale acts om een straattheatergevoelletje aan te boren.

Mooi Weer Op Straat als band alvast zien? Volg ons hier:

Instagram

of natuurlijk:

Boek ons!

Mooi Weer Op Straat bouwt ieder weekend feesten voor anderen. Met ons eigen festival wordt het tijd om zélf eens te gaan vieren! Tijd voor samenwerking en tijd om naast onszelf, anderen het podium op te hijsen.

Tot die tijd – waar zien we jullie?

Ga naar: agenda

Kun je niet wachten en wil je ons boeken?

Boek ons!

Mooi Weer Op Straat met een eigen festival?

Mooi Weer Op Straat met een eigen festival… Dat is me wat! Klopt; de reden? Dat we in de zomer van 2023 alweer 10 jaar bestaan! Check ook over ons – bio

Line-up MWOStival

Natuurlijk kun je op het festival Mooi Weer Op Straat zelf verwachten. Verder werken wij nog aan een mooie line-up met verrassende artiesten. We kiezen mogelijk voor oud en vertrouwd, denk coverband Misk en de altijd feestelijke band Hillsback Brassband, maar we zoeken nog verder dan dat – de brains van ons publiek moeten BLOWN worden.

Tickets Mooi Weer Op Straat festival

We maken voor Mooi Weer Op Straat festival aardig wat kosten uit eigen zak. Dus geef gul! We vragen we om een extra vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie.

Niet verplicht
wel heel fijn…!

Dank voor jullie begrip.

Hoe doneer ik?

Dat doe je als toevoeging op je ticket.