Media

Video’s

Wij zijn Mooi Weer Op Straat

Ey Oh – Mooi Weer Op Straat

MWOS – Koningsnacht Neude

Interview met Utrecht West

Gebruikersvideo’s

De mensen die ons hebben geboekt hebben talloze video’s van ons gemaakt. Ongefilterd en ongecensureerd kun je die op ons YouTube kanaal bekijken.

Ga naar YouTube

Bio

Mooi Weer Op Straat.

Een eigenzinnige samenstelling van instrumentarium met een verrassend herkenbaar en feestelijk repertoire voor alle leeftijden.

Van hedendaagse elektronische house en hiphop platen, tot herkenbare meezingers met akoestische instrumenten. Meerstemmige vocalen afgewisseld door sexy sax-solo’s en de nostalgische klank van accordeon, ondersteund door de ritmische motor van gitaar en cajon.

Aah, dát is Mooi Weer Op Straat

Waar een DJ zijn platen mixt met een mengtafel, mixt MWOS hun muzikale cocktail met hun instrumenten. Boordevol energie, enthousiasme en instrumentale uitdagingen.

Het ontstaan

De vier heren kennen elkaar van het conservatorium. In de zomer van 2013 wilden ze op vakantie naar Spanje, maar ze hadden geen geld. Hoe krijg je snel geld zonder een maand te hoeven wachten op je loon? Op straat spelen leek de oplossing. De koffer ging open bij deze eenmalige straatsessie. Dit bleek een schot in de roos.

Hun geheime ingrediënt? Swag. Ze begonnen op straat te spelen waar ze sindsdien nog altijd graag te vinden zijn. De heren trekken momenteel als professioneel tentafbrekers door het land. Mooi Weer Op Straat is een band voor trouwerijen en huwelijksfeesten, studentenfeesten, festivals, en vele andere evenementen.

Het succes van Mooi Weer Op Straat

Ze speelden op:

  • De straten van Parijs, Toulouse, San Sebastian en Madrid
  • De Neude
  • alle – ja alle – zalen van Tivoli Vredenburg
  • Oerol
  • Mundial
  • De verjaardag van Antonio Kuijper

Jaja, Den Haag heeft de Schilderswijk, Utrecht heeft MWOS. Zweden heeft Zlatan Ibrahimovic, Nederland heeft MWOS. Frankrijk heeft het Louvre; Nederland heeft MWOS. Zuid-Afrika heeft Nelson Mandela, Nederland heeft MWOS. Australië heeft kangaroes, Europa heeft MWOS. Mars heeft kraters, Aarde heeft MWOS.

Wie is MWOS?

Scroll naar onder!

Foto’s

Mooi Weer Op Straat in beeld

Aanschouw... Mooi Weer Op Straat!

Bio