Mooi Weer op Straat op je bruiloft

Intiem, groot/klein, altijd energiek

Bruiloften

Publiek: 50-250

Doel: Bruiloften, trouwerijen

Versterking: door MWOS verzorgd, of door jullie (MWOS levert rider aan)

Omdat het vaak snel loopt met onze agenda, is het aan te raden er zo vroeg mogelijk bij te zijn. Maar je kunt het natuurlijk altijd proberen.

Een bruiloft zonder Mooi Weer Op Straat is een bruiloft niet geleefd. De heren zijn ervaringsdeskundigen pur sang op het gebied van bruiloftsmuziek.

De haartjes gaan los
de handjes gaan de lucht in
bij deze swingende vierkoppige bende.

MWOS heeft veel ervaring met feesten bouwen op bruiloften. Een feestelijke energie, de haren los, is zoals iedereen MWOS kent. Krijgt elk voetje van de vloer. Volledig verzorgd mogelijk, met eigen audio-set. Op maat: in de tuin, op een kasteel, op een podium.

Meerstemmige vocalen afgewisseld door sexy sax-solo’s en de nostalgische klank van accordeon, ondersteund door de ritmische motor van gitaar en cajon. MWOS speelt met deze originele samenstelling van instrumentarium spelen ze een verrassend herkenbaar en feestelijk repertoire voor álle leeftijden.

Mooi Weer Op Straat bouwt ieder weekend feesten op festivals, studentenfeesten, huwelijken en andere besloten evenementen, en dat vinden we helemaal te gek!

Waar zien we jullie?

Openbare optredens kondigen we ruim van tevoren aan op onze Facebook-pagina en op Instagram, houd die in de gaten!

MWOS als band voor jouw feest?

Kies uit:

Mooi Weer Op Straat op je feesteen feest bouwen vol energie?

Mooi Weer Op Straat op groot podium – een onvergetelijke band op je bruiloft

Van epische sax-solo’s en pompende energie, tot grappige nummers en bliksemsnelle accordeonriedels. Met ontwapenende humor, charme en energie speelt MWOS de zalen (en ook nog altijd de straat) plat! MWOS past bestaande hits aan om op gitaar, saxofoon, cajon en accordeon (bekijk ook onze bio). Altijd op maat voor bruiloften en trouwerijen.

De Utrechtse jongens hebben op menig podium gestaan, maar Mooi Weer Op Straat heeft zich door de jaren heen bijna tot een bruiloftsband gemaakt. De meeste ervaring ligt namelijk bij trouwerijen van alle soorten en maten. Op een kasteel, in de tuin, groot en chique, of klein en persoonlijk. Natuurlijk op maat en in overleg.

Bruiloft band heel Nederland

De jongens hebben een ruime bandauto en zijn, inclusief alle electronica en instrumenten, zeer mobiel en hebben (los van hun Europa-tour) opgetreden van Vlaanderen tot aan Groningen. Afstand heeft nog niet in de weg gestaan van een optreden.

Bruiloft Band Utrecht

Deze vierkoppige Utrechtse bende krijgt energie in elke gelegenheid. Met eigen mixes van Talk dirty to me en hoedje van papier, en veel andere nummers bespelen ze elk publiek door een glimlach op het gezicht te toveren.Ontwapenende charme gecombineerd met de ervaring van een te bouwen feestje maakt van Mooi Weer Op Straat de band voor bruiloften in Utrecht, én daarbuiten.

Mooi Weer Op Straat heeft zich door de jaren heen bijna tot een ware trouwerij-band gemaakt, al spelen ze ook menig groter podium, en nog altijd de straat plat. De meeste ervaring ligt namelijk bij trouwerijen van alle soorten en maten. Op een kasteel, in de tuin, groot en chique, of klein en persoonlijk. Natuurlijk op maat en in overleg.

Trouwerij band heel Nederland

Op mobiliteit niks aan te merken. De jongens hebben een ruime bandauto en zijn, inclusief alle electronica en instrumenten, zeer mobiel en hebben (los van hun Europa-tour) opgetreden van Vlaanderen tot aan Groningen. Afstand heeft nog niet in de weg gestaan van een optreden.

Trouwerij Band Utrecht

Deze vierkoppige Utrechtse bende krijgt energie in elke gelegenheid. Met nummers als Alors en Dance en eigen mixes van Talk dirty to me en Hoedje van papier, krijgen ze bij elk publiek een glimlach op het gezicht en de voeten van de vloer. Ontwapenende charme gecombineerd met de ervaring van een bouwen feest op een trouwerij maakt van Mooi Weer Op Straat de band voor trouwerijen in Utrecht, én daarbuiten.