Ken je die losse kiezels op de Neude? Dat was Mooi Weer Op Straat. Waar we eerder als bazen hebben staan rocken, samen met het publiek op de Neude, is er nu nog altijd niks georganiseerd. MWOS veroorzaakte de zwaarst meetbare aardbeving ooit in de Utrechtse binnenstad door pompende beats en springend publiek. Nog niet eerder vertoonde gehoorbeschadiging door accordeon en de nu losgetrilde kiezeltjes op De Neude; allemaal van de hand van de Utrechtse feestband.

De internetkrant De Nieuwe Utrechtse Krant schreef een stuk over MWOS. Want nog altijd is er geen oplossing: geen georganiseerd feest voor Utrechtse laat-gangers.

Ken je die losse kiezels op de Neude?
Dat was Mooi Weer Op Straat.

De crowd heeft van waanzin om meer geschreeuwd Voor kroegen is het te duur, mensen nemen zelf drank mee, dus hier wordt niks uitgehaald. Maar ja, er moet wel gefeest worden. Dan maar zelf iets organiseren.

In Café De Postillion krijgen we hoogstens een biertje; het is echt voor ons eigen en andermans plezier.

Coverband boeken? MWOS gewoon op straat

Komt dat zien, rond zonsondergang bij Café de Postillion te Utrecht. Het typisch Utrechtse café verwelkomt zeer waarschijnlijk Mooi Weer Op Straat.

Waar we anders te zien zijn als bruiloft band of als band voor bedrijfsfeesten en een hele hoop andere feesten en gelegenheden, blijft de boodschap: FEEST! Op Straat, op podia, in kroegen.

Dat moet blijven; in het weekend, doordeweeks en natúúrlijk komt er óók muziek op Koningsdag in de Utrechtse binnenstad.

Koningsnacht: Mooi Wel muziek in Utrechtse binnenstad

Kortom: we bouwen er een feest van. En zo is er toch nog muziek in de Utrechtse binnenstad

Waar?

Typische Utrechtse heerlijkheid in Café De Postillon, vlakbij het Wed in Utrecht verwelkomt de coverband met open armen. Hier zullen zij hun ongekende energie tentoonspreiden.

Ritme-duo (gitarist Kasper en cajonist Sam) pompen morgen bij Café de Postillon hun vunzige, smoothe en sexy beats. Sander trekt op accordeon sneller dan zijn schaduw. En wie weet wat Jorik nou weer uitspookt met zijn grote toeter.

Als het niet buiten is, dan wel dwars door de ruiten de straten op.