Onze planning

Oerol 2024?! Wij gaan mooi weer op eiland!

Koffers pakken!

We gaan!

De planning is compleet, klik hieronder om te vergroten.

Eerdere edities Oerol

Oerol voor ons...

Sinds 2016...

Wij komen inmiddels al enige tijd op het eiland, sinds 2016. Hieronder een aantal van de plekken waar we gespeeld hebben, met wat linkjes.

Oerol – Mooi Weer Op Straat

Ieder jaar zijn we als Mooi Weer Op Straat weer op Oerol festival te vinden. Van kroegen naar podium, naar kroeg, naar camping. Altijd groot feest, hard dansen, energie krijgen, energie geven.

“We genieten met volle teugen van Terschelling.”

Als band hebben we veel mooie herinneringen aan niet alleen Oerol, ook Terschelling – daarmee bedoelen we de eilanders. Gebruik de knoppen om te navigeren.

Terpstra aankondiging - Oerol 2022Terpstra - Oerol 2022

In goed contact met vooral Roxanne, verblijven we ieder jaar op Camping Terpstra, waar we erg veel plezier en genot aan beleven. Maar vooral: we verzorgen er FEEST. In 2021 traden we als afscheid van de band The Given Horse op. Zij zijn gestopt en in jarenlange samenwerking danken wij hen. Een eer om onderdeel te mogen zijn van hun afscheids-tour op Oerol. Ook traden we hier op met Tiktok Tammo.

Bij Camping Tersptra tijdens Oerol is het altijd genieten én feest, een mooie combinatie.

ODP aankondiging - Oerol 2022ODP buiten - Oerol 2022

Altijd goed contact met Sjoerd. In 2022 traden we 3 keer op, wat een feest. Heerlijk buiten met je voetjes in het zand, of binnen, lekker plakken aan die vloer natuurlijk, zoals het hoort als je helemaal los gaat. 🙌 🙌 🙌

Mast leuke aankondiging - Oerol 2022Mast - Oerol 2022

Camping Mast

Altijd goed contact met Mirjam van Camping Mast. We treden bijna iedere editie Oerol op bij deze Terschellingse camping. Ook in 2022 trapten we onze Terschelling-ervaring hier af.

“Altijd dampen, altijd feest bij Camping Mast”
– een willekeurige bezoeker

Want ja, altijd dampen, altijd feest bij Camping Mast.

Midsland – op straat

We zijn de kroegen in Midsland oneindig dankbaar voor het bier dat zij ons schenken en de Terschellingse directe gezelligheid waar we van mee mogen snoepen tijdens Oerol. We zijn in contact met de organisatie die vanuit de kroegen tijdens Oerol ieder jaar op straat events organiseert: van kleine en prachtige één-persoons-optredens tot aan groter; zo ook Mooi Weer Op Straat, op straat dus. We hopen sterk dat we ieder jaar tijdens Oerol de Midslandse Hopelijk kunnen we de bezoekers op straat gek mogen maken!

Onder bandleden is De Stormvogel bekend met de uitspraak:

“Ik ben hélemaal naar De Stormvogel”
– willekeurig bandlid

Reden: we hadden het nog extreem hangen met de band van de avond ervoor, toen iemand in volle paniek wakker werd: “jongens we moeten nu optreden bij de Stormvogel!!” Als een wervelwind zijn we naar de Stormvogel geracet, op de fiets. Een zweet-rit met je brakke hoofd, dat is niet wat je wilt hoor. Uiteraard, daar aangekomen, keken we goed naar de gemaakte afspraak en realiseerden we ons dat we ons in de tijd hadden vergist.

MWOS en Tiktok Tammo

Ja heerlijk toch, met die Grunninger op het podium. Een dikke bak met bietn.

Eén van onze grote fans is een (destijds) 10-jarige einlandbewoonster. Zij wilde haar spreekbeurt dolgraag over Mooi Weer Op Straat houden. De band was vereerd en reisde af naar Terschelling om voor haar te spelen.

Onze band met het eiland is zodoende niet alleen maar Oerol, maar de eilanders wonnen daarvoor al, maar zeker daarna, een plekje in onze harten.

Empty section. Edit page to add content here.

Mooi Weer Op Straat album

We hebben met de band ons album gereleased op Terschelling tijdens Oerol. De verkoop spaaike nog nooit zo hoog!

“Mooi Werk”

De titel van het MWOS album spreekt aardig voor zich. Dat wil je dus keihard uit je speakers. Niet alleen muzikaal hoogstaand, ook nog eens verdraaid grappig. Ga naar: Mooi Weer Op Straat Album: Mooi Werk

“Mooi Weer Op Straat uit je speakers!”
– Jorik de Heij, saxofonist

Albumverkopen tijdens Oerol

Tijdens Oerol verkochten we nog nooit zo veel albums.

Help ons.

Weet je wat helpt? Een review, en ons volgen en abonneren.

Credits

Bekijk ook: credits – daar vind je sommige van de mensen uit onze verhalen terug. We vinden samenwerken en bijzondere situaties creeeren, op straat en daarbuiten, altijd enorm leuk!