Podiumband

Publiek: 150-1000

Doel: Festivals, grote podia, voorprogramma van grotere bands

Versterking: door de klant

Boek ons!

Ervaren podiumband

Bij onder andere Raccoon, Di-rect en Ronnie Ruysdaal kreeg Mooi Weer Op Straat de sfeer goed los als voorprogramma richting de hoofdact, en we hebben als openingsact van Oerol een knallend optreden mogen verzorgen. Op Oerol is de band sowieso ieder jaar vaste prik.

Praktisch

Voor grote feesten werken we met geluidsman van de organisatie, we sturen de rider op en schakelen verder met de geluidsman.

Check onze beschikbaarheid via: boek ons

Kundig en muzikaal

Mooi Weer Op Straat is gevormd door vier heren vanuit het conservatorium Utrecht. Met 10 jaar podiumervaring en een achtergrond van muziekdocent krijgen de heren het altijd voor elkaar een interactief, grappig, maar ook gewoon vet optreden neer te zetten.

Met sexy sax-solo’s en de nostalgische klank van accordeon, ondersteund door de ritmische motor van gitaar en cajon, breidt de band voor grotere soms ook één man uit met een bassist voor net wat meer ‘body’. Vraag dit vooral in je aanvraag.

Check ook:

Aanschouw... Mooi Weer Op Straat als band op menig podium!

Mooi Weer Op Straat bouwt ieder weekend feesten op festivals, studentenfeesten, huwelijken en andere besloten evenementen, en dat vinden we helemaal te gek!

Waar zien we jullie?

Openbare optredens kondigen we ruim van tevoren aan op onze Facebook-pagina en op Instagram, houd die in de gaten!

MWOS als band voor jouw feest?

Kies uit:

Mooi Weer Op Straat op jouw feesteen feest bouwen vol energie?

Mooi Weer Op Straat op je Bruilofteen onvergetelijke band op je bruiloft

Ookal komt Mooi Weer Op Straat zelf uit Utrecht, de band heeft ervaring als podiumband door het hele land, van Amsterdam tot Utrecht, maar ook Groningen, Limburg en regio Rotterdam is de band bekend.

Band voor ieder podium

Wat wij als podiumband belangrijk vinden: op het podium, maar vooral in het publiek: er een feestje van maken. Met hun bandauto komen ze langs voor ieder type podium – en alles altijd in overleg met de klant; uiteraard.

MWOS als band voor festivals

Het allerbeste komt MWOS als festivalband uit de verf als er toegewerkt kan worden naar MWOS als hoofdact van de avond. In samenwerking met bandmanagement kan er ook worden overlegd over een voorprogramma vóór MWOS – er liggen na 10 jaar ervaring genoeg contacten.

Voorprogramma / headliner op jouw festival?

Wij spelen 2 uur achtereen, maar stel je wilt dat het langer duurt, kan via ons ook een voorprogramma aangevraagd worden waar we vaker mee samenwerken. Zij laten het publiek vast wennen aan livemuziek – zoals MWOS dat ook weleens voor grotere artiesten heeft gedaan.

Is MWOS een headliner?

Als headliner óf als voorprogramma – MWOS kan het. Of het nu is op de mainstage van een festival of als band die het publiek los moet krijgen als voorprogramma-band.

De band kan headlinen voor de kleinere festivals; dit werkt zelfs heel goed. Ook hebben we ervaring op grotere festivals zoals Oerol en als voorprogramma van artiesten als Raccoon, Di-rect en Ronnie Ruysdaal. Als MWOS als voorprogramma band draait laten ze de koppies op speelse manier aan livemuziek wennen, de heupjes komen los, en uiteindelijk wordt er eigenlijk zonder uitzondering gedanst en/of gehost – afhankelijk van het publiek ;). MWOS doet het, maar vooral: MWOS kan het. Vier muzikale gasten krijgen de koppies op hol. De band tunet altijd in op het publiek dat het festival trekt; ze passen hun repertoire aan op waar het festivalpubliek om lijkt te vragen.

MWOS is een spetterende keuze als liveband voor festivals! ????

Tuinfeest band organiseren: het weer

Bij tuinfeesten is het slim om rekening te houden met het weer. Het liefst hebben we een uitvalsbasis om het festijn door te kunnen zetten, maar een party-tent, of iets om onder te staan bij plotselinge (kleine) regen is wel prettig.

Tuinfeest band heel Nederland

De jongens hebben een ruime bandauto en zijn – inclusief alle techniek en instrumenten – zeer mobiel en hebben (los van hun Europa-tour) opgetreden als verjaardagsband van Vlaanderen tot aan Groningen. Afstand heeft nog niet in de weg gestaan van een optreden.

Tuinfeest band Utrecht

Deze vierkoppige Utrechtse bende krijgt energie in elke gelegenheid. Afkomstig uit Utrecht, met roots in het conservatorium in de stad, spelen ze hier natuurlijk altijd graag.

Feestband huren

Live muziek op je feest, of evenement? MWOS bezorgt je een onvergetelijke avond met de beste Engelstalige en Nederlandstalige hits.

Mooi Weer Op Straat is een allround coverband en feestband bestaande uit ervaren muzikanten uit Utrecht. Een MWOS optreden is muzikaal, spetterend, kwalitatief, onvergetelijk en een tikje eigenwijs. Het dak eraf met snerpende sax-solo’s, passend bij de avond; met z’n allen luid meezingen.

De Utrechtse feestband MWOS weet van elke gelegenheid een spetterend feest te maken met de beste live muziek. Of je nu een bedrijfsfeest band wilt huren, of voor een studentenfeest, tuinfeest of tentfeest livemuziek zoekt, de band Mooi Weer Op Straat zorgt óók als tentfeest band voor de juiste sfeer. Dus twijfel niet en neem direct contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Op zoek naar een professionele tentfeestband? MWOS speelt de beste feestnummers als band op jouw bedrijfsfeest of studentenfeest.

MWOS is een jonge midden-Nederlandse feestband voor evenementen die plaatsvinden in Utrecht én daarbuiten – Nederland is slechts klein. Als coverband en ware swaggerbazer treden we bijvoorbeeld ook op op kermissen, en je moeders verjaardag. We worden, behalve als feestband uit Utrecht, ook geboekt om te spelen op evenementen overal in Nederland en soms zelfs in het buitenland.

Mooi Weer Op Straat kan dan jong zijn, maar de jongens zijn zeer getalenteerd en ervaren muzikanten. Allevier zijn ze afgestudeerd aan het conservatorium te Utrecht en hebben ze opgetreden op:

  • De Neude
  • alle – ja alle – zalen van Tivoli Vredenburg
  • Oerol
  • Mundial
  • De verjaardag van Antonio Kuijper

En verder natuurlijk bruiloften, feesten, en menig festival. Als afgestudeerd (oorspronkelijk) muziekdocenten weten ze iedereen mee te nemen in het verhaal dat altijd eindigt in FEEST.

Feestband huren in Utrecht

Het MWOS repertoire zit vol met energieke songs die de dansvloer vullen, je kunt verwachten muziek te horen van Aviici, de Vengaboys, Alors en Dance, en Parijs van Kenny B, en dit zijn slechts voorbeelden van nummers die we als feestband spelen. Navigeer naar de contactpagina als u geïnteresseerd bent om MWOS te boeken. Via het aanvraagformulier op deze website komt het het snelst bij ons terecht; zo verwerken we je aanvraag het snelst.

Tot ziens op de dansvloer!