Theater voor basisscholen - doordrenkt van muziek

Publiek: 30-250

Doel: basisscholen – muziekeducatie

Boek ons!

"In de war" - van Schippers Op Straat

in nauwe samenwerking met Jeroen Schipper

Sterke liedteksten van Jeroen Schipper in combinatie met de hoge energie van de heren van MWOS zijn de perfecte combinatie om kinderen aan te krijgen in een workshop, mee te krijgen in muziek en fantasie en vervolgens zelf controle te geven.

Wat wil een kind nog meer?

Schippers op Straat… Wie…?

Jeroen Schipper bundelt zijn krachten met de muzikale power van Mooi Weer Op Straat. Samen heten zij: Schippers Op Straat.

Voorstelling “In de War”

In de war is een theatervoorstelling doordrenkt van muziek voor de alle relevante klassen die kunnen aansluiten, maar richt zich voornamelijk op de middenbouwgroep (4-6). De vijf muzikanten – en muziekdocenten – van Schippers Op Straat laten kinderen dirigeren, dansen, creeeren en ze worden meegenomen in een fantasievolle wereld. Het kind geniet, maar kan ook de controle pakken. Onder super-energieke begeleiding van Mooi Weer Op Straat duikt de band de kinderwereld in; een wereld boordevol interactie. Denk aan:

  • workshop vooraf
  • ter plekke verzonnen bodypercussie
  • live rijmwoorden verzinnen
  • een mummificeerwedstrijd
  • zelf de band dirigerenen
  • lekker meezingen

Dit alles in een vlot tempo wat leidt tot een energieke, swingende show waar je als kind én volwassene prooi wordt van muzikale overmeestering.

Workshop

Dit concept gaat uit van een direct aan de voorstelling voorafgaande workshop voor een middebouwgroep (4-6) die in 45 minuten wordt klaargestoomd voor een actieve rol in de voorstelling. Bij de voorstelling kunnen dan andere klassen aanschuiven als publiek. De middenbouwers stelen dan samen met SchipperS op straat de show!

Waar zien of horen we Jeroen Schipper?

Bekijk hiervoor zijn website: jeroenschipper.info

Waar zien we MWOS?

Openbare optredens kondigen we ruim van tevoren aan op onze Facebook-pagina en op Instagram, houd die in de gaten!

Mooi Weer Op Straat bouwt ieder weekend feesten op festivals, studentenfeesten, huwelijken en andere besloten evenementen, maar dus ook: muziektheater voor kinderen met Schippers Op Straat – voorstelling: In de war. En dat vinden we helemaal geweldig!

MWOS als band voor jouw feest?

Kies uit:

Mooi Weer Op Straat op jouw feesteen feest bouwen vol energie?

Mooi Weer Op Straat op jullie podiumeen podiumband voor festivals, tentfeesten etc

Boek ons!

Boekingen van Schippers Op Straat met “In de war” lopen via Buro Bannink. Ga naar:

In de War – Buro Bannink

Hét kwartet dat Jeroen Schipper ondersteunt in deze muziek-educatieve voorstelling voor kinderen op de basisschool. Muziektheater van een hoog niveau. Speels, energiek, gegeven door muziekdocenten en artiesten in hart en nieren.