Tentfeest band boeken?

Mooi Weer Op Straat

Tentfeest band

Publiek: 150-1000

Doel: Tentfeesten, bedrijfsfeesten, grote verjaardagen

Versterking: versterking van locatie ism geluidsman

Boek ons!

Omdat het vaak snel loopt met onze agenda, is het aan te raden er zo vroeg mogelijk bij te zijn. Maar je kunt het natuurlijk altijd proberen.

Tentfeesten zijn dé plek voor een groot feest. Snoeihard plezier zou je kunnen zeggen. Jong en oud danst op verjaardagsfeesten, studentenfeesten, tuinfeesten en op bedrijfsborrels. De jongens weten met hun muziek elke ruimte te vullen met positiviteit en energie.

Mooi Weer Op Straat laat de heupen draaien!

MWOS is er voor je grote feest, of zelfs huisfeest. Doet dienst als band op je verjaardag. De jongens hebben al in menig woonkamer, tuin, en op menig podium het publiek op zijn kop gezet.

Mooi Weer Op Straat is gevormd door vier heren vanuit het conservatorium in Utrecht. Met de vasthoudende speelse energie die ze uitstralen nemen ze elk publiek mee. Je kunt ze kennen van Oerol, en ook altijd van ‘gewoon’ spelen op straat, wat ze nog altijd graag doen.

Meerstemmige vocalen afgewisseld door sexy sax-solo’s en de nostalgische klank van accordeon, ondersteund door de ritmische motor van gitaar en cajon. MWOS speelt met deze originele samenstelling van instrumentarium spelen ze een verrassend herkenbaar en feestelijk repertoire voor álle leeftijden.

Aanschouw... Mooi Weer Op Straat als band op menig feest!

Mooi Weer Op Straat bouwt ieder weekend feesten op festivals, studentenfeesten, huwelijken en andere besloten evenementen, en dat vinden we helemaal te gek!

Waar zien we jullie?

Openbare optredens kondigen we ruim van tevoren aan op onze Facebook-pagina en op Instagram, houd die in de gaten!

MWOS als band voor jouw feest?

Kies uit:

Mooi Weer Op Straat op groot podiumeen feest bouwen vol energie?

Mooi Weer Op Straat op je Bruilofteen onvergetelijke band op je bruiloft

Mooi Weer Op Straat als jouw tentfeest band

MWOS is bij uitstek een goede tentfeest band, omdat

  • Een tentfeest erg kan verschillen in grootte – wij hebben veel ervaring op zowel grote als kleinere podia.
  • Een tentfeest band moet aansluiten bij een breed publiek – wij hebben een breed repertoire
  • Een tentfeest band voor FEEST moet zorgen – wij doen niet anders.

Kortom: Mooi Weer Op Straat is dé tentfeest band of dorpsfeest band.

Een feest is een samenkomst waarbij er een positieve sfeer hangt. Daarbij is het aantal personen onbepaald. Bij tentfeesten – van in of buiten een dorp – verschilt het aantal personen vaak sterk. Dat betekent dat Mooi Weer Op Straat als tentfeest band ideaal is. Tentfeesten komen soms deels overeen met dorpsfeesten, maar dat hoeft niet! Meer weten? Bekijk onze pagina: dorpsfeest band boeken

Ookal komt Mooi Weer Op Straat zelf uit Utrecht, de band heeft ervaring als verjaardagsband, van groot tot klein.

Tuinfeest band organiseren: het weer

Bij tuinfeesten is het slim om rekening te houden met het weer. Het liefst hebben we een uitvalsbasis om het festijn door te kunnen zetten, maar een party-tent, of iets om onder te staan bij plotselinge (kleine) regen is wel prettig.

Tuinfeest band heel Nederland

De jongens hebben een ruime bandauto en zijn – inclusief alle techniek en instrumenten – zeer mobiel en hebben (los van hun Europa-tour) opgetreden als verjaardagsband van Vlaanderen tot aan Groningen. Afstand heeft nog niet in de weg gestaan van een optreden.

Tuinfeest band Utrecht

Deze vierkoppige Utrechtse bende krijgt energie in elke gelegenheid. Afkomstig uit Utrecht, met roots in het conservatorium in de stad, spelen ze hier natuurlijk altijd graag.

Feestband huren

Live muziek op je feest, of evenement? MWOS bezorgt je een onvergetelijke avond met de beste Engelstalige en Nederlandstalige hits.

Mooi Weer Op Straat is een allround coverband en feestband bestaande uit ervaren muzikanten uit Utrecht. Een MWOS optreden is muzikaal, spetterend, kwalitatief, onvergetelijk en een tikje eigenwijs. Het dak eraf met snerpende sax-solo’s, passend bij de avond; met z’n allen luid meezingen.

De Utrechtse feestband MWOS weet van elke gelegenheid een spetterend feest te maken met de beste live muziek. Of je nu een bedrijfsfeest band wilt huren, of voor een studentenfeest, tuinfeest of tentfeest livemuziek zoekt, de band Mooi Weer Op Straat zorgt óók als tentfeest band voor de juiste sfeer. Dus twijfel niet en neem direct contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Op zoek naar een professionele tentfeestband? MWOS speelt de beste feestnummers als band op jouw bedrijfsfeest of studentenfeest.

MWOS is een jonge midden-Nederlandse feestband voor evenementen die plaatsvinden in Utrecht én daarbuiten – Nederland is slechts klein. Als coverband en ware swaggerbazer treden we bijvoorbeeld ook op op kermissen, en je moeders verjaardag. We worden, behalve als feestband uit Utrecht, ook geboekt om te spelen op evenementen overal in Nederland en soms zelfs in het buitenland.

Mooi Weer Op Straat kan dan jong zijn, maar de jongens zijn zeer getalenteerd en ervaren muzikanten. Allevier zijn ze afgestudeerd aan het conservatorium te Utrecht en hebben ze opgetreden op:

  • De Neude
  • alle – ja alle – zalen van Tivoli Vredenburg
  • Oerol
  • Mundial
  • De verjaardag van Antonio Kuijper

En verder natuurlijk bruiloften, feesten, en menig festival. Als afgestudeerd (oorspronkelijk) muziekdocenten weten ze iedereen mee te nemen in het verhaal dat altijd eindigt in FEEST.

Feestband huren in Utrecht

Het MWOS repertoire zit vol met energieke songs die de dansvloer vullen, je kunt verwachten muziek te horen van Aviici, de Vengaboys, Alors en Dance, en Parijs van Kenny B, en dit zijn slechts voorbeelden van nummers die we als feestband spelen. Navigeer naar de contactpagina als u geïnteresseerd bent om MWOS te boeken. Via het aanvraagformulier op deze website komt het het snelst bij ons terecht; zo verwerken we je aanvraag het snelst.

Tot ziens op de dansvloer!